Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:les paul studio vs japanin tokait
Aika:10.03.2016 22:20
tuskiz: Hauska sinänsä jossei Edwardsit ole edes kokonaan japanissa tehty, liikkuvat kuitenkin about samoissa hinnoissa kuin Tokait uutena, bullshit lisä mukana kenties?
 
Niin kummalla merkillä se bullshit-lisä?? ;)
Kyllä tämän päivän "normaali" toimi monellakin valmistajalla on se, että puuvalmis runko tulee "jostain muualta", kasausta ja viimeistelyä sitten tehdään toisaalla. Vaikka nyt Caparison (lie hengissä jälleen??), ESPin Edwards, EKO (tää "uusiotuotanto") Duesenberg ja moni muu..
Kyllähän noita laadukkaita kopiokitaroita on muitakin, tietysti pitää toi budjettikysymys ottaa huomioon.. Vanhemmista vaikka Fernandesin Super Gradet tai Aria Pro II Leo Pardit, Yamahan Studio Lordit, Grecot ja monet muut.
Noista kevennysporauksista sen verran, että mistä sen tietää, jos sitten ei valmistaja kerro onko niitä.. Noita Gibsonin porauksia siis todellakin on dokumentoitu, eikä ne sitä mitenkään koittaneet "salailla". Kyllä ne "swiss cheese" -poraukset on koko LP-mallistossa (poikkeuksia toki on, joku kumminkin "huomauttaa") olleet ihan vakio-toimintaa Nashvillen tehtaan LP:ssa vuodesta 1982. Jos sattuu omistamaan Kalamazoon tehtaan Les Paulin, joka on tehty ennen viimeistä valmistus"batchia" kesäkuussa 1984, ei siinä oo noita 9 reikää..
Peistä on eri foorumeilla taitettu, onko niillä siihen soundiin mitään merkitystä. Liian pieniä toisaalta ovat nuo tuuman lävet, että niistä miksikään "sound chamberiksi" olis, tykkää monet.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=231219