Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:EP
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Karaoken Kauhut
Aika:07.03.2016 12:34   (muokattu 07.03.2016 13:01)
Eläkeläissoittaja: Aikuinen nainen-biisiä, kun aikoinaan karaokeisäntänä ollessani joku halusi laulaa, niin poistuin oitis ulos kapakasta ripeästi laulamisen ajaksi, jos ei siellä kovin kylmä ollut ja vaikka vähän olikin.
Kerran Joutsenossa sattui niin, että taas ko. biisille löytyi paikallinen laulajatar, joka sen halusi välttämättä vetää. Laitoin taustan soimaan ja jotain vielä tuhrasin mikseristä ennen ulosmenoani. Mimmi alkoikin vetää biisiä ja havahduin siihen, että alku vaikuttaa lupaavalta. Uteliaisuuteni voitti ja kuuntelin tällä kertaa koko esityksen alusta loppuun asti.
Mimmi veti sen aivan jumalaisen komeasti alusta loppuun asti ja vielä modulaatioineen. Paula Koivuniemi jos olisi paikalla ollut, niin uskoisin, että taputtanut olisi. Tuon laulajattaren esitys ei hävinnyt yhtään, ei ääntäkään Paulan versiolle.
Mimmi sai ansaitsemansa ablodit ja kehuin hänet maastä taivaaseen kertoen, että ko. biisin raiskauksia oien kuullut toimessani aivan tarpeeksi ja tämä veto pelasti tämän iltani. Nainen kiitti ja mietin, että, jos ns. ulkomusiikilliset seikat olisivat olleet hänellä vielä kohdallaan, niin jotain muutakin olisin hänen kanssaan vielä keksinyt myöhemmin. Eivät ne todellakaan olleet kohdallaan, muuta en virka. :)

 
Hahahahaaa!!
 
E: No eikö siihen mikään olis auttanu, vähän hämärämpi tunnelmavalaistus ja jos se olis vaikka laulanu?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=231073