Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Musamaailma
Aika:04.03.2016 13:03
ninos:
Ehkä eniten suomalaisessa kaupustelukulttuurissa rasittaa se, kun saadaan huonoa palvelua, ei asiasta mainita sanallakaan palveluntarjoajalle. Sen sijaan avaudutaan foorumilla, kerätään myötäkokemuksia ja tätä myötä asetetaan yhteistuumin pannaan koko firma. Eihän lapsikaan opi, ellei sille opeta tai edes mainitse asiasta.

JOS liikkeen asiakaspalvelusta tulee ilmoitus SÄHKÖPOSTILLA kaksi päivää tilaukseni ja tilausvahvistuksen jälkeen että tilaamani kitara on myyntikelvoton kuljetusvaurion takia niin ei tee todellakaan mieli soittaa asian tiimoilta, harmitus on sitä luokkaa että on parempi olla soittamatta ettei tule avauduttua liikaa. Laitoin vastaviestiin vain että voihan vee, en siis suoraan voihan v...u.
Varmasti tai edes toivottavasti tajuavat jopa ilman apuani että ehkä varastoon tulevien tavaroiden hieman parempi kontrollointi/kunnon selvittäminen olisi paikallaan ainakin jos ja kun kyseessä on suhteellisen arvokkaat soittimet.
Kyseessä oli VASURI kitara, ei niitä tule eikä ole kymmenittäin, ei todellakaan.
 
Anteeksi avautuminen, mutta asiakaspalvelutaustan omaavana koin syvää turhautumista. Tiedän itse, kuinka tärkeää se asiakaspalautteen saaminen on, ainakin oman asiakaspalvelijana kehittymisen kannalta. Tarkoitus ei ollut ketään syyllistää, tai haukkua, vaan antaa palautetta huonoa palvelua saaneille. Käyttäkää ääntänne hyvät ihmiset! :)
Äänenkäytön sijaan käytän rahojani ihan toiseen suuntaan, jos YKSIKÄÄN suomalainen kauppa ei pysty tarjoamaan vasenkätistä kohtuuhintaista tiettyä kitaramallia kohtuullisella toimitusajalla niin ei tässä ole oikeen muuta vaihtoaehtoa kuin ostaa ulkomailta. Fazer, 6-10 kk, samoin Musamaailma, kuten myös Turun Soitinasema (ei siis Soitinkeskus), Levytukku ei mitään...Treen kaupat ei mitään...
 
No joo, mitä tulee turhautumiseen niin kaikkia liikkeitä en ole soittanut läpi mutta netin kautta tutkailun perusteella vasuritarjonta on jopa masentavan niukkaa jos sitä ylipäätään on ollenkaan saati että soitinta pääsisi testaamaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=68225