Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gabe
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vieläkö maailma tarvitsee lisää efektipedaaleja?
Aika:03.03.2016 12:31
hallu: No ei todellakaan ja kannattaa huomata, että pedaalimalliset Kemperit ja Axe FX:tä odottavat vielä tulemistaan ja mielestäni ei olla nähty vielä lähellekään mitä variaatioita löytyy pedaalien tablettien ja älykännyköiden yhteistyö ja minkälaisia näkymiä avautuu kun ne efektiprossut upotetaan kitaraan jota voidaan halutessa ohjailla midilaudalla perinteisten säätimien lisäksi.
 
Voi veikkonen, me olemme nähneet vasta pedaalimaailman aamunkoiton ja tunnemme ne varhaiset kömpelöt laitteet joita tulevaisuudessa hymyillen muistellaan kuten Galilein kaukoputkea :-D
 
Niin ja toisaalta kun yhtäällä digitaalisuus avaa uusia uljaita näkmiä niin toisaalla hC- analogisuus nostaa päätään ja luulen että tullaannäkemään kaikenmaaliman jalometallaista valmistettuja pedaalin ja kuntopyörän yhdistelmiä sun muita kummallisuuksia joista ei tiedä ovatko ne sisustuselementtejä vai kitaraefektejä vai taideteoksia :-D. En pysty mitenkään näkemään, että tässä teollisuuden haarassa heitettäisiin pyyhe kehään juuri kun homma näyttää aukeavan.

 
Pedaalien Kemper tai AXE voisi olla muuten mielenkiintoinen. Jos sen saisi toimimaan yhtä hyvin kuin nuo vahvistimia imitoivat niin meikäläisen kaltaista harvakseltaan pedaaleja kuluttavaa voisi kiinnostaa tuollainen missä olisi kaikki helposti samassa paketissa kun huvittaa testailla ja fiilistellä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=231127