Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:KitaraMylly
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Ensimmäinen kotistudio ja pari tyhmää kysymystä
Aika:03.03.2016 11:54
Moro! Eli oon vähän nauhoitellu tyyliin garagebändillä ilman mitään mikkejä tai äänikortteja. Ja aion parisen sataa euroa laittaa siihen että äänenlaatu nousisi huomattavasti.
Jos ostan ulkoisen äänikortin, esim Focusrite Scarlett 2i2 (kaks sisään ja ulostuloa), ja kondesaattori/dynaamisen mikin, ja minulla on kaikki mikrofonipiuhat jotka sopii niin mikrofoniin että äänikorttiin, ja äänikortti tietty usbilla pc läppäriin jossa on joku softa, niin voiko jokin mennä pieleen vai onko tää fiksu tapa aloittaa? Esim toimiiko kaikki äänikortit kaikilla softilla? Mikrofonilla äännitäisin laulua, kitaraa ja bassoa.Ja mietin myös nelisisään ja ulostuloisen Akai EIE Pro äänikortin hankkimista, niin saisi jo rumpuja äänitettyä kunhan lainaa mikit jostain.
Entä jos ostankin tuollaisen 100-200 euroisen äänikortin sijaan Behringer U-Phoria UMC22 äänikortin jota thoman myy 45:een euroon? Tietääkö joku jos sillä saa hyvän äänenladun jos ooko mikin liittää siihen? Kuuleeko selvästi eron äänenlaadussa jos samalla mikillä äänettä behringerin, focusriten tai Akain kautta?
 
focusrite
https://www.verkkokauppa.com/fi/pro … Scarlett-2i2-aanikortti-USB-vaylaan
 
Akai
https://www.verkkokauppa.com/fi/pro … Akai-EIE-Pro-aanikortti-USB-vaylaan
 
http://www.thomann.de/fi/behringer_ … f=search_rslt_%E4%E4nikortti_325925
 
T Sampo
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=231129