Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:bluesmannen
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:TOMI LEINO TRIO at Down Home Kivi to 10.3.16!
Aika:25.02.2016 11:36
Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:
 
TOMI LEINO TRIO levynjulkaisukeikalla
 
Down Home Kivi torstaina 10.3.16
Keskustori 2
33100 Tampere
 
Eurooppalaisen ja maailmanlaajuisen bluesin huippukaartiin lukeutuva TOMI LEINO TRIO on ilahduttanut blues & roots-kansaa klubeilla ja festivaaleilla jo monien vuosien ajan. Bändi tunnetaan erityisen tiukasti ja tyylikkäästi yhteenhitsautuneena liveyhtyeenä. Tänä vuonna trio juhlistaa kiertuettaan julkaisemalla uuden hienon albumin Hip shootin.
 
Levy äänitettiin Tomi Leinon Suprovox-studiolla suoraan vanhalle kaksiraitanauhurille täysin livenä, jonka ansiosta levyllä kuuluu yhtyeen spontaani, vuosien kovan keikkailun myötä saumattomaksi hioutunut yhteissoitto.
 
Kitaristi, laulaja, huuliharpisti Tomi Leino tunnetaan oman yhtyeensä ohella myös Down Home Kiven kävijöille kovin rakkaaksi muodostuneesta ruotsalaisesta Trickbag-yhtyeestä. Tomi sai monipuolisista ansioistaan viime vuonna yhdistyksemme blues & roots-erityispalkinnon Jemma-palkinnon.
 
Taustaryhmässä toimivat tunnetut bluesin erityismiehet Mikko Peltola ja Jaska Prepula. Yksi Suomen tiukimmista taustayhtyeistä! Näillä miehillä on myös pitkä ja laaja kokemus työskentelystä amerikkalaisten ja eurooppalaisten mestareiden kanssa.
 
Tomi Leino Trio's rhythm section members - Jaska Prepula on bass / guitar, and Mikko Peltola on drums are experienced blues musicians that have also been touring all around mid-Europe and Scandinavia with artists like Mitch Kashmar, James Harman, R.J. Mischo and many others.
 
"Tomi Leino is one of the best musicians I've ever heard!!"
- R.J. Mischo
 
"Tomi Leino is my favourite European musician to work with"
- Mark Hummel
 
Tomi Leino laulu, kitara, huuliharppu
Jaska Prepula basso
Mikko Peltola rummut
 
Linkit:
 
Hip Shootin https://www.youtube.com/watch?v=diMYXQY99LA Get on down https://www.youtube.com/watch?v=_HgfdKIS8Cc Kotisivut http://www.tomileino.com/ Facebook https://www.facebook.com/tomileinotrio/?fref=ts
 
Down Home Kivi - Be there or be square!
 
TERVETULOA!
LIPUT 18/15 € (BL-JÄSENET)
 
Ovet 20.00. Showtime n. 21.30 - 21.50. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!
 
Ennakkolippuja voi perinteiseen tapaan varata joko yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com tai BluesLovers Facebook-ryhmän kautta (vaatii kirjautumisen). Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org välilehdellä Info. Ko.välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=231034