Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:StJerky
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Virittelyä.
Aika:24.02.2016 19:37
Vessajono: Toki on, mut vastaavasti monella keikkapaikalla on oma PA ja talon seppä niin ei oo ensinnäkään mitään järkeä lähteä roudailemaan mitään telkänpönttöjä ja jos jotain omia paavoja meet esitteleen niin saat kuitenkin vastaukseksi pelkkää vittuilua. Ja syytä onkin, ihan turhaahaan se nyt on mennä sotkemaan valmiita systeemejä.
 
Se on sit tietysti eri juttu jos vedetään omilla kamoilla jossain heinäladon nurkassa. Siinäkin vaan tulee vastaan yleisön tajuaminen: ne tajuaa laulusta sen, että se kuuluu tai ei kuulu ja sen, onko siinä kaikua tai dilsaa. Noi asiat on saavutettavissa parilla räkkiviipalella ja ihan ok sellaisia saa kuitenkin muutamalla huntilla tai vaihtoehtosesti suoraan mistä tahansa vähänkään nykyaikasesta digitiskistä.
 
Väkisinhän sillä kitaristilla menee enemmän rahaa ku se haluaa kuitenkin sen fullstackin ja putkinupin ja ne taas sit maksaa ihan eri summia.

 
No joo. Me soitetaan yleensä paikoissa joissa ei ole kamoja tai miksaajia. Ja uskon että keskivertoyleisö ymmärtää enemmän laulusoundista kuin kitarasoundista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=231023