Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mpekkanen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:ToneRite "kitaratäristin"?
Aika:19.02.2016 21:20
hallu: Tästä olen kyllä täysin samaa mieltä. Parhaimmillaan vertaisverkko nimenomaan auttaa arvioimaan kaikenmaailman uutuuksia realistisesti ja välttämään ainakin pahimman huuhaan.
 
Kun lainasit kirjoituksen, joka oli minun kirjoitukseen vastaus. Vaikka sitä ei ollut erikseen kenellekkään tarkoitettukaan...
Siihen minun kirjoituksen vastauksen kirjoitetun lainasit ja vastasit näin, minkä minä nyt lainaan tähän alkuun...
 
Kuitenkin olet sitä mieltä, että ToneRite toimii akustisiin kitaroihin...
 
Eikös noista puu ja muistakin keskusteluista ole jo jokainen varmaan huomannut, ettei niillä omakohtaisilla kokemuksilla, mielipiteillä tai tutkimuksilla ole mitään merkitystä tai väliä.
Ne jotka uskoo tämän laitteen toimivan, eivät muuta kantaansa. Myöskään toisella puolella ei tapahdu mitään muutosta, vaikka tiskiin laitettaisiin ihan minkälaiset todisteet tahansa. Eikös tämä olla jo tässä vuosien varrella huommattu...vai?
 
Itsellä ei ole kokemusta laitteesta, mutta en tyrmää täysin etteikö se voisi joihinkin soittimiin jotain muutosta tehdäkkin. En kuitenkaan usko, että _kaikki_ soittimet rakenteesta riippumatta hyötyisi ToneRitestä yhtäpaljon. Samaa mieltähän täällä on moni muukin ollut. Siis joihinkin soittimiin on vaikutusta tapahtunut enemmän ja joihinkin ei taas juurikaan mitään. Minulla ei ole niin kiinnostusta, että kyseistä laitetta kokeilisin mihinkään. Osaksi se johtuu myös siitä, etten ole sellaisen toimintaa ITSE nähnyt ja kuullut. Jyväskylässä ei myöskään ole tuollaisia hoitoja käsittääkseni saatavilla ja vaikka olisikin, niin minulla ei ole kovinkaan arvokkaita akustisia. Mieluiten laitan nekin rahat johonkin sellaiseen, että sitten kun päätän ottaa kitaran käteen ja soitella. Niin on muuten hyvä ja mukava fiilis soitella. Tällä en nyt tarkoita mitään päihteitä, koska en juo, enkä myöskään polta. En ollenkaan.
Nyt ollaan kauniimman puoliskoni kanssa pienellä hotelliretkellä ja minulle tällainen antaa lisää voimia soittaa ja löytää ehkä siihen jopa jotain uuttakin näkökantaa. Siis siihen soittoonkin, mutta myös muutenkin.
 
Kuitenkin kertaan edelleen tämän oman mielipiteeni. Jos joku juttu omasta mielestä parantaa soundia ja se lisää joillain soittimella soittamista. Niin eikös se juttu ole silloin hyvä ,vaikka se ei mihinkään "tieteeseen" edes perustuisi. Aika harvalla on sama minkä värinen on se oma tele/strato jolla tykkää soittaa. Siis siinäkin tapauksessa, että ne kitarat ovat muutoin täysin samanlaisia.
Jos mustalla kitaralla tykkää soittaa enemmän kuin vaikka candy omena punaisella, niin silloin on varmaan fiksumpi hommata musta kitara...
 
Eikös ? Tai ainakin minulle on ihan sama vaikka jonkun mielestä kitara soi aina parhaiten ja sitä on mukavin treenata kun on Hankkijan lippalakki päässä. Ihan turhaa tästäkin on vääntää, koska aika harva niitä omia mielipiteitään muuttaa. Kokemus on sellainen joka antaa jonkinlaista pohjaa asioihin, mutta kyllä siinäkin jokainen oppirahansa maksaa. Tavalla tai toisella ja eipä sitä kokemusta ja uuden oppimista voi oikein muuten tullakkaan jos ei koskaan tee missään virheitä.
 
Minulta tänne kirjoittaminen on kyllä ihan tietoista virheen tekemista, joka ei johda mihinkään. Täyttä idiotisimiä ja se ei taattusti muuta minun soittoani, eikä paljon muitakaan asioita joita itse pidän musiikissa tärkeänä. Aivan turhaa ja hyödytöntä ajan hukkaa koko m.netti, koskapa vaikka oikeasti haluaisi jostain asillisesti keskustella. Niin milloinkahan se on oikeasti toteutunut?
Voihan olla ehkä jotain muuta mieltä, mutta itse olen huomannut että vaikka asiallisesti yrittäisi keskustella. Ei se onnistu. Muutamilla kun tuntuu olevan, ehkä, elämäntyö turha vänkääminen ja joutava väitteleminen. Ei silläkään ole edes väliä, vaikka puhuisin omasta mielipiteestäni/kokemuksesta. Joku senkin lyttää kuitenkin...
 
Ikävää, että tämä on mennyt tällaiseksi...eikä tämä alun lainauksesta huolimatta ollut kenellekkään suunnattu, siis tämä kirjoitukseni. Varmasti ToneRite on ihan ok, jos siitä itse tykkää. Tänne kirjoittaminen kyseisestä laitteesta, ei kuitenkaan sitä omaa soittoa paremmaksi tee. Enkä kyllä usko, että kenenkään muunkaan. Toki voin olla väärässäkin, mutta enemmän soittoa ja vähemmän m.nettiä voisi olla monellekkin paljon parempi resepti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=221703