Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pelimonni
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Rokkistarojen kitarakamat (Esittelyt ja miten saada "se" soundi)
Aika:06.02.2016 09:09
Metalkallo: Aattelin tekaista ketjun kun huomasin, että ultimate-guitar aloitti "jumalien kitarakamat" aiheisen sarjan. Ekana vuorossa kukas muukaan kuin Slash gunnareista. Ja kyllä, gunnareista koska siitä se parhaiten tunnetaan. :)
 
https://www.ultimate-guitar.com/new … ainment/gear_of_the_gods_slash.html
 
Periaatteessahan Slash soundi on juuri les paul, kajareina V30 ja vahvarina marsu, siinäpä se kait aikalailla on. Tietty suuri osa siitä "soundista" lähtee sormista.
 
Noista kitaroista itse valitsisin tuon vintage merkkisen les paulin josta tuolla onkin video jos olisin hakemassa Slash soundia halvemmalla rahalla. Sitten vahvariksi vaikka joku trankku marsu (jos ei ole niin väliä putkisoundista), kuten esim. halvalla marshall mosfet nuppi tai jokin kombo. Tuon nupin lisäksi sitten vaikka harley benton V30 kaappi. Jos putkivahvari, niin joku laadukas putki marsu joka ei maksa liikaa mutta kuulostaa hyvälle.
 
Nuo omia mieliteitä siis jos mahdollisimman halvalla haluaa päästä saadakseen Slash soundin tai jonkin tietyn. Kunhan heitin jotain millä voisi saada kyseisen soundin. Niin monta tekijää noissakin silti on.

 
Jotenkin omaan makuuni. Paskimpi enää voi olla 12T-75. Enpä Slashin saundiin ole perehtyny paitsi etumikin Sweet Child of mine. Siinä parhaimmillaan. Muuten paska saundi. Tulee aina mieleen Randy Rhoads, joka distortionalla veti.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=230766