Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:bluesmannen
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:MASA ORPANA HONK at Down Home Kivi 11.2.16
Aika:03.02.2016 11:55
Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:
 
MASA ORPANA HONK

Down Home Kivi torstaina 11.2.16
Keskustori 2
33100 Tampere

Saksofonin riemujuhlaa Kivessä!

Masa Orpana Honkin musiikki on yhdistelmä bluesia, jazzia, new orleans henkistä rhythm and bluesia, gospelia, countrya, afroa, soulia ym. Soittajat ovat pitkän linjan ammattilaisia ja tuttuja mm. yhtyeistä Anssi Tikanmäki Orchestra, Groovy Eyes, Olmarin Unioni, Honky Tonk Men, Rakka, Pauli Hanhiniemen Perunateatteri ja Hehkumo.

Masa (Matti-Juhani) Orpana on kangasalalainen huippusaksofonisti. Hän on esiintynyt lukuisilla merkittävillä festivaaleilla sekä kotimaassa että muualla Euroopassa ja ollut mukana kiertueilla mm. Pohjoismaissa ja Kanadassa. Hän on esiintynyt Rakka-bändinsä kanssa London Jazz Festivalilla vuonna 2012 ja Berliinin Eunic Jazz Festivalilla sekä tehnyt esiintymismatkan New Yorkin jazzklubeille. Anssi Tikanmäen Orchestran kanssa hän on esiintynyt mm. Cannesin ja Pariisin elokuvafestivaaleilla sekä useissa muissa Euroopan maissa. Kaiken tämän lisäksi Masa on toiminut myös teatteri- ja studiomuusikkona sekä opetustehtävissä. Ja eikä siinäkään vielä kaikki! Masa on työskennellyt esimerkiksi sellaisten legendaaristen artistien ja muusikoiden kanssa kuin Diz Watson, Tony Uter, Junior Watson, Wiley Cousins, Jo Buddy, Eero Raittinen, Niko Ahvonen, Marjo Leinonen, Sami Saari, Ismo Haavisto ja Marko Haavisto.
 
Masa on julkaissut omalla nimellään kolme levyä: Honky Tonk Man (Alba Records 2005), Brothers (Alba 2008) ja Travelin Home (Alba 2014).
 
Masa Orpana, saksofonit
Jonni Seppälä, kitara, laulu
Ville Vallila, bassokitara
Juppo Paavola, rummut
 
Linkit:
 
Waiting for a train https://www.youtube.com/watch?v=x3kWq8ArVq0
Kotisivut http://masaorpana.com/
Facebook https://www.facebook.com/Masa-Orpana-1497228837188139/?ref=ts
 
Down Home Kivi - Be there or be square!
 
TERVETULOA!
LIPUT 15/12 € (BL-JÄSENET)
 
Ovet 20.00. Showtime n. 21.30 - 21.50. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!
 
Ennakkolippuja voi varata joko yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com tai BluesLovers Facebook-ryhmän kautta (vaatii kirjautumisen). Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org välilehdellä Info. Ko.välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=230737