Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Burn
Alue:Media ja viihde
Aihe:Netflix-suosituksia
Aika:02.02.2016 09:02
Tuossa ketjun aloittaneessa Legendissä on kyllä jotain mustaa magiaa, sikäli kun leffa kummitteli lapsuudenkodissa VHS-kasetilla. Kumpikaan vanhemmista ei mielestäni nauhoittanut sitä, eikä se meille mistään muualta mylskään ilmestynyt. Muistan että kasetteja oli aika paljon, mutta tasaisin väliajoin tuli törmättyä kasettiin missä luki helvetin isolla LEGENDA. Muistin aina, mikä leffa se oli, enkä edes pitänyt sitä minään loistavana elokuvana, mutta joku sai katsomaan sen uudestaan ja uudestaan. Ehkä se oli se fantasiamaailman rosoisuus, happoiset hahmot ja nimenomaan Tim Curry saatanana. Tom Cruisen muisti jostain ihan muista pätkistä, enkä oikein vieläkään osaa nähdä häntä tuommoisessa roolissa. Oli miten oli, kannattaa tsekata!
 
Työmatkat tulee nykyään taitettua bussilla ja kun matka on noin tunti per suunta, tulee käytettyä Netflixiä aika paljon. Ellen sitten nuku, niin katson lähinnä sarjoja, tunnissa kun ehtii katsomaan yhden pidemmän tai kaksi lyhyttä jaksoa.
 
Derek oli semmoinen, minkä aloittamista arvoin pitkään. Kuvittelin, että kyseessä on Officen kaltaista perseilyä, mutta yllätyin positiivisesti. Välillä sanomat ja nimenomaan Gervaisin omat ajatukset paistaa vähän läpi, mutta paikotellen hyvinkin puhutteleva sarja ja sopivalla tavalla hauskakin.
 
Archeria katson nyt toista kertaa läpi. Kyseessä on siis animaatiosarja, jossa keskitytään agentti Sterling Archerin ja tämän ISIS-tiedustelupalvelun ympärille. Helvetin hyvä tarina, nerokasta läppää ja loistava toteutus. Jos perus Family Guyt ja South Parkit uppoaa, niin miksei tämäkin.
 
F is for Family on uusin tuttavuus. Animaatiosarja tämäkin, mikä keskittyy jenkkiperheen arkeen 1960-70-luvun nurkilla. Aluksi alotin, petyin, mutta jotenkin palasin takaisin ja pidin kovastikin. Ei varsinaisesti mitään Simpsons-huumoria, mutta joku tässä huvittaa. Ehkäpä se inhorealistinen kuvaus siitä, ettei amerikkalaista unelmaa oikeasti ole olemassa. Tai jotain.
 
Leffoja en nyt tähän hätään osaa suositella. Guardians of the Galaxyn katsoin viimeksi ja se oli helvetin hyvä ja näyttävä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=230705