Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pelimonni
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Marshall Valvestate humina / mumina
Aika:01.02.2016 03:59
phiit: Nyt häiritten arvon kansaa tällasella, tuossa sain Valvestate 8020 vehkeen ja potikoiden putsaamisen jälkeen ainakin clean kanava toimii ok mutta Boost puolella on tasainen tausta "mumina" joka nousee volan mukana. Eli jokuhan tuossa mättää, etuasteputkea ei tässä ole lainkaan ja otin jo piirilevyn syyniin eikä silmämääräisesti mitään rikkoutuneita juotoksia tai vuotaneita konkkia sattunu silmään.
 
Ajattelin kyllä kolvata ihan varuiks kaikki juotokset uudelleen, ei oo sinänsä iso homma mutta mihis sen jälkeen kannattaa lähteä ongelmaa selvittää, IC piirit vaiko konkat? Ongelma vaan siis Boost kanavassa.
 
Edit: näyttää tuo clean kanavakin suhisevan aikalailla

 
Elikkä siinä nuo looppi jackit on hapettuneet. Signaali yrittää kulkea niiden läpi, mutta ei oikein pääse. Jännä, että ne on kokoajan aktiiviset, vaikka sinne et sisään mitään syötäkkään. Ne on paskat, ja hyvällä tuurilla prf, ja runkkaa samalla kunnolla, niin ne puhdistuu. Kunnolla anna plugilla, ja prfllä kyytiä. Ne on semmoset paskamaiset koteloidut, ei perinteiset avoimet jakit. Nuita ei oikein saa mistään, mutta Takuuvarmasti puhdistamalla tulee kuntoon. Käyttämättömyyt on ne hapettanut. Sun tarvii saada puhdistusaine oikeaan paikkaan.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=230186