Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jaakonam
Alue:Bassot
Aihe:Bassojen missikisat 2015 - Semifinaali
Aika:19.01.2016 21:28   (muokattu 19.01.2016 21:50)
Vuoden 2015 missikisat siirtyvät näillä puheilla semifinaalivaiheeseen, joka perinteen mukaan on pudotus- eli nimeämissemifinaali. Tämän vuoden mittelössä on mukana 72 soitinta. Armo kävi oikeudesta ja yksi herkkupeliänsä parikymmentä minuuttia liian pitkään pantannut mattimyöhäinen pääsi vielä mukaan. Tietenkin 71 olisi ollut parempi numero yleismittareilla ja oskilloskoopeilla, sehän on selvä. Mutta koska jono on jo pystyssä, tarkoitus pyhittää keinot ja raakkaamme kuonan pois matemaattisesti näppärällä tavalla: noin viidennes joukosta eli 14 mussukkaa päätyvät teidän mieltymystenne perusteella finaaliin.
 
Semifinaalissa ei vielä kuitenkaan anneta pisteitä, vaan kukin äänestäjä nimeää tähän ketjuun missigalleriasta satunnaisessa järjestyksessä korkeintaan seitsemän (7) kruunun arvoiseksi katsomaansa yksilöä. Aikarajan umpeuduttua kaikista nimetyistä 14 eniten mainintoja kerännyttä kandidaattia etenee finaaliäänestykseen, joka tapahtuu erillisessä finaaliketjussa ja pisteiden avulla. Tasatilanteessa finalistien määrää tarvittaessa kasvatetaan.
 
Tarkemmat ohjeet:
 
1) Valitse missigalleriasta http://jaakonam.kuvat.fi/kuvat/BMK2015/ korkeintaan seitsemän (7) mieleistäsi ehdokasta. Erillisiä sarjoja ei ole, kaikki soittimet ovat tässä kisassa samalla viivalla.
2) Paremmuusjärjestyksellä ei semifinaalivaiheessa ole vielä väliä.
3) Voit nimetä suosikkejasi, vaikka et olisi itse asettanutkaan ehdokasta. Nimeämisoikeus on kaikilla rekisteröityneillä m.netin jäsenillä.
4) Lisää suosikkiehdokkaidesi numero ja omistajan nimimerkki missigallerian perusteella yhteen viestiin tämän ketjun jatkoksi, selkeyden vuoksi numerojärjestyksessä vaikkapa tähän tapaan:
 
23 - jaakonam
72 - renkaanpotkia
75 - xyzabc
79 - qwerty
85 - hojohojo
92 - lutavieteri
97 - kauheemylly
 
5) Yksi viesti per äänestäjä ja voit nimetä saman ehdokkaan viestissäsi vain kerran.
6) Jos joukossa ei mielestäsi ole seitsemää riittävän hyvää ehdokasta, voit nimetä vähemmänkin ehdokkaita - vähintään kuitenkin yhden (1) ja enintään seitsemän (7).
7) Omien valintojen kommentointi nimeämisen yhteydessä on sallittu ja toivottavaa.
8) Herrasmiessäännön nojalla et voi nimetä kilpailuun itse asettamaasi ehdokasta.
9) Aikaa nimeämisille on vajaat pari viikkoa, eli nimeämisten takaraja on maanantai 1.2.2015 klo 23.59, minkä jälkeen avataan finaaliäänestykselle oma ketju.
10) Kilpailun järjestäjänä nimimerkki jaakonam ratkoo mahdolliset ongelmatilanteet parhaaksi katsomallaan tavalla.
 
Nimeäminen alkakoon!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=230553