Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:timhak01
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:ibanez joe satriani signature JSA5-VB
Aika:16.01.2016 09:45
Tällainen tuli hankittua. Ensi tuntumalta soundi oli erinomainen. Kielet tosi korkealla: tuli Kalevala mieleen: soitto on suruista tehty, itkuista väännelty. No, itku ei ollut kaukana parin tunnin soiton jälkeen.
Ei muuta kuin kuin talla pois ja pari milliä matalampi luutalla tilalle. Ja satulasta piti viilailla myös kielikoloja alemmaksi (ei ole viiloja, joten eri karkeuksisilla, taitetuilla hiekkapaperin paloilla onnistui. Mukana oli joku tarkistuslappu, jossa oli E-kielten korkeudet merkitty 1 ja 14- nauhoilta. Ei ollut Kiinan poika osannut lukea. Nimmarit ja leima oli tosin lyöty lippuun ja OK.
Säätelin siis kielet tuon tarkistustiketin mukaan ja nythän rupesi soitto tuntumaan hyvältä. Ja intonaatio ok, vaikka en tehnytkään luutallaan mitään lähennyksiä joillekin kielille tms. Kielet vaihdoin daddario exp 011-052 settiin, kun originaaleja katkesi tuossa remonttivaiheessa.
Kaunis, heleä soundi. Myös vahvistimen kautta soi hienosti. Mikki on Fishmanin Sonicore ja esivahvistin vahvistimena fishman Presys. Kolmen alueen EQ + Phase- nappi. Niin ja sisäänrakennettu viritin. Patterin merkkivalo.
Kyljet ja takaosa mahonkia. Kaula mahonkia ja otelauta eebenpuuta. Kuusipuukansi. Groverin virittimet. Tallapuu myös eebeniä. String nut TUSQ. Otelautadotit abalonia.
20 nauhaa.
Siinä kai ne tärkeimmät.
Soitettavuus todella hyvä säätöjen jälkeen ja basso kielet soi yläpäässäkin hyvin. Kaula meikäläisen sormille erittäin sopiva Tässä yksilössä ainakin työn jälki, kielten korkeutta huomioimatta, erinomaista. Hinta lienee ollut lähempänä tonnia, kun on tullut markkinoille. Nyt sai alle kuuteensataan. Laukkua ei ole mukana. Se on ehdottomasti hankittava, eli satkun saa laittaa hintaan lisää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=230513