Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:bluesmannen
Alue:Roots
Aihe:MAISTERI T. Down Home Kiven kevätkauden avajaiset
Aika:12.01.2016 16:19
Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:
 
MAISTERI T.

Down Home Kiven kevätkauden avajaiset torstaina 21.1.16

Monet saattavat pitää suomenkieltä outona ratkaisuna bluesiin, mutta nyt saatte yllättyä positiivisesti, sillä kieli istuu hyvin tämän bändin kohdalla.

Monipuolisena näyttelijänä paremmin tunnettu Teijo Eloranta on myös pääasiallisen työnsä ohella lahjakas muusikko. Hän perusti svengaavaa ja hyväntuulista bluesia suomeksi esittävän yhtyeen vuonna 2006. Nopeasti kulttimaineeseen pongahtanut bändi toimi pitkään nimellä Maisteri T. & Lihan Tie. Nyttemmin nimi on lyhennetty napakkaan muotoon Maisteri T.

Yhtye on keikkaillut ahkerasti jo kymmenen vuoden ajan ja saanut hyvän maineen erinomaisen monipuolisena, kannat kattoon nostattavana huippubändinä. Maisteri T. saa keikoilla hillittömän menon aikaiseksi. Teijo Elorannan huuliharppu puree syvältä. Kitaristi Sammeli Palovaaran suurta arvostusta herättävä kitarointi on murean maukasta ja tyylikästä. Rytmiryhmä hoitelee tonttinsa kiitettävästi. Sanoitukset ovat mainiosti sisäistetty ränttätänttä-bluesiin huumoriakaan unohtamatta. Bändin seteissä soivat niin tiukkaakin tiukemmat bluesit, rokit, jatsahtavat jumpit kuin myös mutaisemmat bluesit ja materiaalia riittää! Bändin tiukkaa soittotaitoa, yhteishenkeä ja laulujen sanoituksia on suitsettu vuolaasti joka paikassa ja bändiä saavutaan katsomaan matkojenkin päästä!

Maisteri T. esiintyi BluesLoversin Klubiblues 2013-tapahtumassa herättäen yleisön keskuudessa suurta huomiota ja kiitosta.

Esikoislevy Turpa kii ja tanssiilmestyi v. 2012 ja uusin loistavat kehut - saanut Voodoo-mies puolestaan lokakuussa 2015.

Teijo Eloranta - laulu, huuliharppu
Sammeli Palovaara - kitarat
Petri Loikala - basso
Juho Ranta - rummut

Linkit:
 
Voodoo-mies CD 2015 Clips https://www.youtube.com/watch?v=ZnPL0LtTzZ4
Turpa kii ja tanssi https://www.youtube.com/watch?v=QCOrxPLIpNo
Kotisivut http://www.maisteri-t.com/
Facebook https://www.facebook.com/MaisteriTLihanTie/

Down Home Kivi - Be there or be square!
 
TERVETULOA!
 
LIPUT 15/12 € (BL-JÄSENET)
 
Ovet 20.00. Showtime n. 21.30 - 21.50. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!
 
Ennakkolippuja voi perinteiseen tapaan varata joko yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com tai BluesLovers Facebook-ryhmän kautta (vaatii kirjautumisen). Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org välilehdellä Info. Ko.välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.
 
---
 
BluesLovers ry.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=10&t=230484