Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Anonymous-jazz
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Olisiko Irwin Goodman ilmiö mahdollinen nykyaikana ?
Aika:11.01.2016 22:41   (muokattu 11.01.2016 22:51)
ferodoz: Oot enemmän pihalla asioista kun uskoinkaan. Olisko sulle tällästen musiikkifoorumien sijaan parempi paikka olla esim itkemässä vaikka sitä maahanmuuttopaskaa alan foorumeilla? Enkä nyt viittaa pelkästään tähän kirjotukseen vaan viimeaikaisiin edesottamuksiisi.
 
Mikäs vitun stalkkeri sä olet olevinaan. Mistäs me tunnetaan?
 
Jos on jotain henkilökohtaista avautumista hampaankolossa niin (teemuvehkala@gmail.com) tuonnekin voi laittaa mailia.
 
Taidat selvästi kuulua niihin tyyppeihin, jotka eivät pidä meikäläisen nettikirjoittelusta. http://www.nwohavaintoja.blogspot.com Painotan vielä, että ei tota blogia ole pakko lukea, jos ei kestä käsitellä noita asioita.
 
Te säälittävimmät vihamiehet olette just näitä, jotka alatte hyökkäämään henkilökohtaisesti vain jollain nettifoorumilla. Mutta ei ole koskaan rohkeutta sanoa suoraan, että minussa teille henkilökohtaisesti tuntemattomassa henkilössä vitutaa jokin asia. Ehkä kenties silläkin on jotain tekemistä, että minusta puhutaan alati paljon paskaa eri piireissä.
 
Voitte pitää meikäläistä ihan minkälaisena tahansa hulluna tai sekopäänä jne. Se on kuitenkin vain teidän ongelmanne, jos te siitä teette itsellenne ongelman.
 
ps. Eipä ollut yhtään yllätys se, että tämä ketju meni tähän, että joku Pohojaalaane alkaa henkilökohtaisesti vittuilemaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=230425