Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jra
Alue:Media ja viihde
Aihe:Tour de Ski 2016
Aika:04.01.2016 03:19   (muokattu 04.01.2016 03:25)
Östberg tuo naisten voittotaisteluun edes hieman jännitystä, vaikka edelleen tuntuu, että Johaug saa olla vaikka 2-3 min perässä (tuskin on) ja vie viimeisen osuuden. Aiempina vuosina Östberg on tainnut hävitä viimeisessä nousussa luokkaa 4-5 min, mutta on nyt selvästi parempi. Weng oli sanonut sunnuntain etapin jälkeen, että Ingvild saattaa olla uusi Björgen, koska on vahva molemmissa, sprintissä ja normaalimatkoilla, ja vieläpä molemmilla tyyleillä. 5 km on tietysti suorituksena aika lähellä sprintin kokonaisuutta, mutta vakuuttavaa hiihtoa oli se pitkä hiihdettävä nousu jossa pudotti Johaugin.
 
Östbergista tuli itselläkin hieman Björgen mieleen siinä kun ohitti ja alkoi jättämään Johaugin. Huomattavasti vahvempi hiihtäjä kuin Johaug tai Weng, vaikka ei ole kovin paljon isokokoisempi (paitsi lihaksiltaan), niin vetää huomattavasti pitemmällä liu'ulla.
 
Hieman tuntuu tulleen Wengillekin joukkuekaverin vahvuus puun takaa, vaikka tällä kaudella on normaalimatkoillakin ollut jo aiemminkin kova luu:
https://translate.google.com/transl … -har-fatt-en-ny-dronning-1.12730960
 
En ole tarkemmin katsellut millaisia matkoja viikolla ennen viimeistä etappia on, onko suomalaisilla mitään saumaa kolmanteen sijaan, tai onko norjalaiskolmikon järjestys lopulta odotettu, vaikka nyt vähän sekoitusta onkin tullut? Tulossa on kuitenkin vielä sprinttiä, yhteis- ja väliaikalähtöä ja takaa-ajoa aika tasan molemmilla tyyleillä. Paljon saattaa vaikuttaa Östberg-Johaug-kuvioon myös sää, sen verran erityyppisiä hiihtäjiä ovat. Johaugin tilannetta parantaa se, että tiistain sprintistä on jo poissa sellaisia, jotka normaalisti cupissa ovat tiputtamassa häntä kokonaan pois erävaiheesta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=230333