Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:SirElwood
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:mooer reecho ongelma
Aika:28.12.2015 19:03
Minä etsin pientä kaikupedaalia, ja sain tämän sky verbin käsiini: http://mia-amps.net/images/mooer_sky_verb.jpg Ei toiminut laisinkaan minun vaatimattomassa setupissa. Kaiku on kaikilla "modeilla" todella metallinen ja kolkko. Onko minun korvien mukainen soundi sitten niin kirkas (tms.) että se jotenkin korostuu tai vääristyy kuivaksi ja metalliseksi tätä kaikua käytettäessä, vai mistä lienee johtuu. Eipä jäänyt käyttöön vaan hyllylle.
 
En nyt ollenkaan halua sanoa etteikö jollain toisella soittajalla tuo pedaali voisi toimia, mutta siinä oleva ominaissoundi ei minulle sopinut lainkaan. Plussaa on jo aiemmin mainittu pieni koko ja varsin asiallinen mekaaninen rakenne. Se kestääkö kytkin tai liittimet käyttöä, selvinnee vain ahkeralla käytöllä.
 
Trendihän nämä pikkupedaalit nyt ovat, mutta jos pedaalia ei tarvitse poljeskella jatkuvasti, säästää moiset mukavasti tilaa pedaalilaudassa. Tai saahan tuollaisen vaikka pedaalilaudan alle jos poljinta pitää päällä jatkuvasti. Minun jalkojeni alla nämä pienet ja kapeat pedaalit tuppaavat keikkumaan (velcro/dual-lock kiinnitys) ja ottamaan tukea in ja out -liittimistä. Ei hyvä, mutta sopivalla kiinnitystavalla varmasti ratkaistavissa oleva pulma tämäkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=230274