Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:blues guitar
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitaran soittoa kuulokkeisiin?
Aika:27.12.2015 15:53
Gabe: Kiitos vastauksista. Samanlaisia huomioitahan tässä on tullut esiin mitä itsekin olen tehnyt.. ja pyöritellyt mielessä.
 
Mikään pikkutarkka soundin hiominen ei jaksa innostaa, eikä aikaakaan sellaiseen ole. Kaikki putkikoneet ovat treeniksellä joten joku puhtaasti mallintava sen tarttis nyt olla, muuten nuo Two Notesin tuotteet voisivatkin olla hyvä arpa. Axe kiinnostaisi kovasti myös, mutta niitä ei taida olla kaupan missään ktoimaisessa kivijalkaliikkeessä? En viitsisi alkaa sokkona ulkomailta tilaamaan.
 
Kemperihän se taitaa jäädä taas jäljelle. Se on jo testattu ja toimivaksi havaittu, ei siinä oikeastaan muu arista kuin se hinta ja se pelko että kestääkö se sitten edes viittä vuotta kovassa käytössä. Hyvää rautaahan siellä tuntuu olevan sisällä ja vähän on ollut ongelmia käyttäjillä. Kemperin omaa keskustelupalstaa kun selasin niin muutaman tapauksen kuitenkin löysin missä oli Kemper kossahtanut äkkiä. Hyvin oli kuitenkin takuu pelannut ja saatu äkkiä uusi kone tilalle jne. Mutta jos tuollainen käy sen takuuajan päätyttyä niin onko se sitten roskiskamaa ja taas joutuu pulittamaan sen pari tonnia?

 
Muistaakseni 3 vuoden takuu Kemperissä ja ei kai korjaaminen takuuajan jälkeenkään uuden hintaa maksa? Luulisin että joku uusi kortti sinne vain tyrkätään?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=230277