Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:flirtti
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Niitit 16" crashiin?
Aika:24.12.2015 11:05   (muokattu 24.12.2015 11:05)
tuquoque: Testaillut nyt parin pellin kanssa niittejä sutisoitossa. 19" medium crash/ride oli ihan ok, mutta 20" riden kanssa tuntui sittenkin vähän turhalta pitää molempia, ei jaksa kantaa molempia. Suhinaa pitäisi kuitenkin saada silloin tällöin.
 
Mulla on Zildjian K 16" dark thin crash, joka sellaisenaan on aina tuntunut vähän vaisulta 18" crashin rinnalla,. Ei juuri volumea, eikä sustainia, eli ei tule hirveästi käytettyä. Miten niitit toimii tuollaisessa pikkucrashissa? Tuo ei hirveästi heilu lyödessä, kun on niin pieni. Mahtaako niitit suhista ollenkaan? Mielelläni kuulisin muiden kokemuksia ennen kuin tartun poraan.

 
Itse en tiedä kuinka niittihomma pitää ajatella: eräässä studiossa oli talon puolesta joku pieni ja ohut n. 16" crash. Siinä oli niitti tai kaksi. Lyhyt, mutta riittävät pitkä sointi ja sellainen raikas kokonaisuus. Musan seassa verrattain heikko niittien sihinä kuullostaa hienolta pikku-poreelta. Hitto kun sen olisin älynnyt kinata mukaan.
 
Toinen on tuo mulla myynnissä oleva Impression. Se kun on varustettu niiteillä, sitä sihinää riittää loputtomiin. Kolmalla niitillä katoaa jo kapulan pingikin tehokkaasti. Hyvä vai ei?...
 
Keskiöstä roikkuvat erilaiset ketjut on joskus erittäin hyvänkuuloisia eikä tartte porailla.
 
Itse en ehkä raaskisi 16" K:ta porailla vaan koittaisin jotakin ketjua, tosin tämä osa-alue on mulle rumpumaailmassa heikoimpia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=230229