Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:saastara
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Kiina-ilmiö - studioroinaa persaukisille
Aika:10.12.2015 17:10   (muokattu 10.12.2015 17:36)
Niq: En vaan käsitä, miten se voisi olla eettisesti enemmän väärin, että ostan sen kiinassa halpatyöntekijän väkertämän tuotteen joltain hemmetin Steve Jobsilta, kuin suoraan sieltä tuottajalta ilman välikäsiä?
 
Mä en yleensäkään osta mitään uutena, koska en halua maksaa poistuvasta jälleenmyyntiarvosta. Mut ei vaan esimerkiks mistään saa kahdella eurolla objektiiviadapteria digijärkkäriin edes käytettynä ja jos saisikin, niin kotimaiset postikulut jo itsessään ovat enemmän kuin se kaksi euroa. Mä ostelen tuolta sellaista pientä tarviketta, mitä ei tahdo löytyä paikallisesta liikkeestä, eikä mulla ole mikään kiire hankkia sitä nyt ja heti.
 
Oishan se kiva, jos kirppareilta joskus löytäisi jotain kohtuuhinnalla, mutta täällä maakunnassa siellä on vaan jobbareiden ylihintaista lumppua ja roinaa tai sitten "toivotaan että joku hölmö ostais kalliimmalla kuin kaupasta" -hintapyyntejä. Valitettavasti.

 
Juu, en mä nyt mikään Jeesus tässä yritä olla. On mullakin Mac Pro, näpytän tätä iPhonella jne. Ja onhan muailmaanmeno mennyt juuri tohon suuntaan, että pieni roina, kuten just piuhat, adapterit jne hommat on täällä periferiassa järjettömän hintaisia.
 
Mutta toi mun nillittäminen oli lähinnä nyt juuri siis äänikamalle, elektroniikalle ymv juttuihin. Että kun vaihtoehtoja on ihan perseettömästi, ja maailma on turhaa roinaa täynnä, niin ostettaisiinko sitä halpaa paskaa mielummin käytettynä.
 
E: Vielä pitänee nyt teroittaa, että tää koko mun homma meni nyt siis aika paljon ohi tosta Niqun aloituksesta, koska kysehän oli aloituksessa juuri tommoisesta pikkusilsasta jonka hinta 20-kertaistuu kun siihen laitetaan 'hyvän firman' brändi. Ite puhuin nyt enemmän mikki-etuaste-piuha-soitin-kuuloke-kaiutin-osaston tuotteista.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=230092