Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Perza
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Mites vanha patu uskaltais bändihommiin mukaan?
Aika:04.12.2015 20:40
Lainaan törkeästi ketjua :)
 
Koska tilanne on osaltani suurin piirtein sama. Aikoinaan on tullut soiteltua omalla bändillä ympäri maita ja mantuja, isoja ja pienieä lavoja, kotomaassa ja ulkomailla. Todella aktiivisesti (rajoittuneesti) omia biisejä järettömillä treeni määrillä. Kunnes kaikki loppu, soittaminen hiipu ja lopulta loppui kokonaan vuosiksi. Siinä rytäkässä kun veivattiin omaa mazkua ja tehtiin nauhotuksi jäi muiden biisien treenaaminen tasan nollaksi.
 
No mutta nyt on kipinä ja aika taas löydetty uudestaan, treenaaminen alettu olisi kova hinku päästä taas johonki porukkaan veivaamaan.
 
Ja tadaa, tämmönen mahdollisuus sitten ehkä olis aukeamassa ja juuri sellais mazkua joka on lähellä sydäntä (rock covereita)
 
Mutta hetkinen, enhän minä osaa yhtä ainoaa rallia jota kyseinen bändi skulaa, kun omat aktiivi ajat rajoittu siihen omaan mazkun tekemiseen. Pupu pöksyyn ja time out.
 
Eli KYSYMYS kuuluu. Miten jengi suhtautuu meihin "uusiin" soittajiin bändissä? Hommahan tuskin menee heti niinku elokuvissa. Vaikka kotiläksyt tekiski kuinka huolella.
 
Jotenki outo tilanne kun aattelee, että ilman suurempaa itse kehua voi sanoa, että kokemusta kuitenkin löytyy moneltakin osa-alueelta ja jopa koulutusta. Tämä kyseinen viritelmä on ihan harrastelija pohjalta, eikä juuri edes keikkaillu, mutta kaikesta päätellen osaavat hommansa.
 
Nyt mun pitäs mennä skulaan ja olla muka jotaki enkä osaa edes yhtään biisiä.
 
Eli annanko olla ja unohtaa koko jutun? Pyydän biisilistan ja treenaan ku hullu ennen eka treenejä (todennäköisesti saan burnoutin ennenku pääsen trenikselle) vai treenaanko pari rallia ja lähen pitää hauskaa?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=229767