Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Äänentoisto järjestelmä useaan huoneeseen – Help wanted!
Aika:02.12.2015 18:06
Moi.
 
maikkel: Ei tässä kyllä oo tarkoitus tonnia pistää äänentoistoon, joka on kuitenkin minimaalisessa osassa. Riittää, että joka huoneeseen saadaan ääni, joka on hallittavissa yhdestä paikasta.
 
Jos ilmoitat laitteiston toimintavaatimukset, laitteisto tulee liiketoiminnan tarpeisiin, haluat aktiivikaiuttimia läjän, ja joka kerran kun joku utelee budjettia, kiertelet ja kaartelet sen kummempaa kertomatta, vastaukset ovat kysymyksen mukaisia.
 
Nyt sentään selvisi että haussa ei ole edes harrastelijasetuppi tonnilla, vaan kaiketi lähinnä kotiteatteritasoinen sovellus.
 

 
maikkel: http://www.electronic-star.fi/Auna-5-1-kaiutinjaerjestelmae_i1191.htm
 
Eikös tämän tyyppinen ratkaisu olisi mahdollinen?
 
Tuosta riittäisi pikkukajareita 5 huoneeseen, kunhan vaan löytyy tarpeeksi pitkää piuhaa läppäristä vahvistimeen ja vahvistimesta kajareihin?

 
Koska kyseessä on mopojen mopo, ilman 5.1 dekooderia, saat toki teoriassa kytkettyä jokaiseen RCA tuloon oman MONO-äänilähteen joiden äänenvoimakkuutta voit säätää erikseen.
 
Kuten aiemmassa vastauksessakin jo todettiin, subbanen jää kyllä muista kuin yhdestä huoneesta pois, ja sen lisäksi tarvitset edelleen mikserin josta saat nuo 6 ulostuloa.
 
Halpis surround-satelliitit toimivat yksinään yleensä kovin heikosti musiikin toistamisessa, joten pettymystä odotellessa, jos tuolle tielle lähdet.
 
Tai vaatimukset ovat todella matalalla tasolla.
 
T:Samuli
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=229994