Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:CPU
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Kannettava (pc) sekä äänikortti nauhotteluja varten
Aika:27.11.2015 13:38
tandas: Muistiinpanoista ei ole kyse vaan ihan soitin kerrallaan nauhotteluista mallia mikki kitarakaapin eteen ja nauhalle. Ehkäpä tosiaan tuossa läppärissä lähden etenemään sieltä edullisesta päästä, kun ei tuolla niin käytännön merkitystä taida olla. On sitä ihan kahdella ytimellä ja 4gigalla pöytäkoneellakin Cubasea pyöritelty.
 
Erilliset äänikortit itselle sen verran vieras käsite joita ei ole tullut koskaan testailtua, mutta olisiko hintahaitari siinä satasen kieppeillä. Ihan riittää muutamia hyviä ehdotuksia joita lähteä tarkemmin tutkimaan sekä näistä huonoja/hyviä puolia ja asioita joihin olisi hyvä kiinnittää huomiota.

 
No siis aina voi suositella RME:tä, sun tapauksessa Babyfacea, mutta kun toi budjetti on noin rajallinen, niin Steinbergin UR sarjan kortit on kanssa aika hyviä, tai olla about paras hinta/laatusuhde noissa satasen pinnassa olevista korteista.
 
Sikäli kun tarkoitus on pelkästää nauhotella (ei siis esim. miksata) ja vielä tyyliin raita kerrallaan, niin koneen spekseillä (kuten prossu ja muisti) ei hirveesti nykykoneissa ole enää väliä, kuhan nyt ei mitään "miniläppäriä" hommaa. Kovalevyn nopeus mahdollisesti saattaa rajoittaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=229971