Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:NHR
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Keitä kuuluisia muusikoita ootte tavannu?
Aika:02.06.2004 00:10
Joskus lapsena jubasin Alatalon Mikon kanssa, mut sehän ei olekaan kuuluisa muusikko, se on kansan- vai euronedustaja :).
 
Sama juttu. Alatalo puhui mielestäni yllättävän rivoja juttuja, kun en ollut mieheltä juuri muuta kuin lastenlauluja siihen mennessä kuullut.
 
Mikko Kuustosen kitarakamoja joskus sivariaikoinani jouduin roudailemaan, kun se oli siellä työpaikallani esiintymässä. En pahemmin jutellut, mutta en sentään miestä Kirkaksi luullut...
 
90-luvulla omankin bändini vielä keikkaillessa tuli lämmiteltyä ainakin Apulantaa ja Maj Karmaa joskus, mutta se oli ennen kummankaan bändin suurinta suosiota, enkä voi väittää soittajiin kovin läheisesti päkstakella tutustuneeni.
 
Yölinnun Simo Silmua ja muitakin poikia näin toisinaan baarissa silloin kun asuin vielä Noormarkussa. Enpä muista mitä on tullut kännissä sönkötettyä, toivottavasti aika vähän. Asuukohan se Simo vielä siellä?
 
Vesku Loirin kanssakin olen joskus Porissa pari sanaa jossain baarissa vaihtanut. Oli kuulemma jonkun kirkkokiertueensa ohessa hiukan rentoutumassa. Heti imeytyi jotain 50+ naisia siihen viereen, kun luulivat kai, että kuulun Loirin seurueeseen. Hymyilytti.
 
Missä muuten kulkee raja, että kuka on kuuluisa muusikko ja kuka ei? Esim. Janne Pekkalan voisin väittää tuntevani, mutta mies taitaa olla paljon kuuluisampi kokkina kuin rumpalina. Loiria taas arvostan huomattavasti enemmän näyttelijänä kuin muusikkona tai laulajana.
 
Ei nyt juuri muita tule mieleen, mutta kai niitä on tullut vuosien mittaan tavattua, tai ainakin nähtyä...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=62756