Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sustain65
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Mites vanha patu uskaltais bändihommiin mukaan?
Aika:06.11.2015 21:39
Ilelee: Omaa ilmoitusta vaan wanted palstalle.
...
Yks pointti on kans siinä, että aikuisella perheellisellä ihmisellä on harvemmin aikaa mihinkään älyttömän aktiiviseen toimintaan, kerran viikossa bänditreenit + kotona iltaisin treenailu alkaa olemaan maksimi (siinä tilanteessa itse edelleen). Eli mitkään aktiivisemmat, keikkailua tiheään harrastavat bändit voi suosiolla unohtaa... ja veikkaan että samassa tilanteessa ja ilman bändiä olevia soittajia on vaikka kuinka (myös kokoneita)

 
Joo, hyvinkin kannattaa laittaa ilmoitusta palstalle. Itse tosin olin taannoin onnekas, kun edellisestä työpaikasta tutut pyysivät mukaan soittelemaan ja saatiin bändi kasaan. Sitä ennen kuitenkin ehdin jo hetken ihmettelemään että löytyisiköhän "näin vanhalle" aloittelijalle soittelukavereita ja ehdin selailemaan Wanted-palstaakin, mutta tilanne oli juuri se että vanhempi porukka oli jo erittäin kokenutta ja odotukset taitojen suhteen korkealla. Ja nuoremmilla taasen ilmoitusten perusteella liikaa kunnianhimoa, eli toiveita maailmanvalloituksesta ja panostuksen olisi pitänyt olla itselleni mahdottomalla tasolla. Mutta tosiaan, hyvinkin tälläisiä meidän kaltaisiamme tapauksia on paljon, me vain aikailemme ja jahkailemme helposti liikaa ilmoituksen laittamisen tai sopiviin tilaisuuksiin tarttumisen kanssa.
 
Toinen juttu on se, että kannattaa puhua omasta soittamisharrastuksesta kavereille, tutuille ja vaikka puolitutuillekin, koska silloin juuri saattaa löytyä yhteisiä intressejä. Itse asiassa minulla juuri tämä oli se avain.
 
Nyt meikä menee nimenomaan kuviolla "kerran viikossa bänditreenit + kotona iltaisin treenailu", se on tosiaan maksimi mihin perheellinen päivätyössä käyvä voi ryhtyä. Motivaatio on korkea ja treenaisin enemmänkin, jos aika ja fysiikka antaisi myöten.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=229767