Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hevikukko
Alue:Kilpailut
Aihe:Sooloskaba 345 äänestys
Aika:04.11.2015 21:32
Nonnii, aika kuulla äänet.
 
Vesa423: Ote ja nuotit ovat Rock-henkisiä ja bendaukset ovat tavaraa. Soundi voisi olla asteen kirkkaampi ja ehkäpä asteen rajumpi Gainiltään. Itse soitto etenee alusta loppuun hienosti. Keskellä soittoa paranee ote selvästi alkuun nähden "lähtee kunnolla käyntiin" ja likit ovat nannaa. Viimiset hiipuvat nuotit kun soundi feidaa pois, ovat todella hienoja myös. Hieno soitto joka pysyy raiteillaan.
 
Kinnunen: Mahtavat ekat nuotit... mikä soundi. Ote on kivan lipovaa kuin jätskiä nuolisi kesähelteessä. Todella vireinen kitara ja soundi. Soitto on hienoa. OOt enemmän kuin asiassa koko soiton ajan. Alusta loppuun upee.
 
samii: Hiukan rosoinen äänitys ei se haittaa. Soitto alkaa hienosti. Wah toimii hyvin. Taustaan nähden olet mukana hyvin. Muutama askel ohi. Keskellä soittoa innostut kunnolla ja meno on todella hyvää ja likit toimii! Loppu feidaa hienosti. Soundi on hiukan keskiääninen mutta hyvä taustaan nähden. Hiukan hapuilua vain ripauksen verran. =)
 
WanhaWetäjä: Oikein mainio aloitus ja soundi on puhdas. Hienot ylä-äänet likkeineen. Seuraat oikein hienosti taustaa kuten aina. Keskiosiossa hiukan hakee. Lopussa irtoaa asianmukaiset jutut. Kokonaisuus toimii hyvin. En halua loukata mutta olet parempi perinteisessä.....olet todella hyvä soittaja!

gary field: Astetta kovempi output hiukan särkee. Soundi on ihan hyvä. Soitto hakee ja etsii kokoajan alussa sitä lankaa. Soitat todella upeita likkejä kuitenkin. Rauhoitat soittoasi ja oikein lähde huippukohtaa missään vaiheessa sooloa. Lopussa Bendaat hyvin ja parasta antia koko soolossa.
 
rannilantuomari: Nyt on järee soundi ja puhdas. Aika Rock-meininki. Keskellä alkaa homma luistamaan muutamalla harhanuotilla ja lopussa vaan paranee ote. Ihan viimeiset huilut toimii ja viimeiset nuotit olivat taajuudella parhaat. Hiukan repäisevämpi aloitus lopun tyyliin, olisi nostanut soittosi todella upeaksi kokonaisuudeksi.
 
Teen karut mutta laitan kolme parasta linjaan.
 
Kinnunen 3P
WanhaWetäjä 2P
ja
Vesa423 1P
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=229688