Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Runeberg
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Interface ja OSX 10.11 El Capitan
Aika:29.10.2015 13:31
hallu: No Focusrite Saffire pro 24 ainakin ilmoitettiin toimivan tuon uuden osX.n kanssa. Saffire pro 26 varmaan mahdollistaa useamman raidan samanaikaisen äänittämisen, koska itselläni on saffirepro 24 ja siinäkin voi äänittää neljä raitaa yhtäaikaa sisään ja kuunnella kolmea lähtöä samaan aikaan. Itse olen päätynyt ehdottomasti käyttämään firewireä ja tulevaisuudessa tb:täå usb-laitteitakin kai on ihan hyviä mutta itse en enää ota riskiä niiden kanssa kun firewire toimii näin hyvin.
 
Ok. Focusriten sivujen mukaan Saffire pro 26 on tuettu El Capitanissa. Mutta pystyykö sillä pro 24:llä äänittämään enemmän kuin neljää raitaa kerrallaan? Siitä sanotaan Focusriten sivuilla, että se on "16 in / 8 out Firewire audio interface" Jos nyt oikein ymmärtäisin, niin sillä voisi äänittää siis yhteensä kahdeksaa raitaa kerrallaan. Tähän ois mukava saada selvyys.
 
anapena: Mun vakioläppä tässä kohtaa on Motu, vaikka käytetty.
 
Jep. Ne vaan menee vähän mun hintahaarukasta yli. Torilta löytyi tuollainen. http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=1011193 , mutta mietin, onko siinäkään tarpeeksi sisäänmenoja.
 
Mistä ihmeestä mä voin tietää, kuinka montaa kanavaa tuollaisilla voi äänittää samanaikaisesti?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=229665