Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kris74
Alue:Aloittelijat
Aihe:Pienelle tytölle pianotunteja Vantaalla?
Aika:26.10.2015 16:19
Laita kaupan seinälle ilmoitus, että haluat pianotunteja tytölle. Itse aikoinani laitoin ilmon toisinpäin aikoinani oisinko ollut sen 15 v ja pari oppilasta opetinkin. Parin vuoden ajan. Ehdottomasti halvin ratkaisu, jos vaan sattuu löytämään hyvän opettajaksi. Ongelma on tietysti se "jos". Yksi oppilaistani jatkoi sitten musiikkiopistossa, kun sitä musikaaliselle lapselle suosittelin. Näin voi kokeilla vaikka vuoden, että riittääkö innostusta yhtään kauemmin.
 
Mutta jos tuntuu, että lapsi on musikaalinen, niin sitten pyrkimään musiikkiopistoon. En tiedä miten nykyään, ennen muinoin sinne oli vaikea päästä ja itsekin vasta vuoden valmennuksen jälkeen pääsin, vaikka lahjoja sitten kyllä riitti ihan mukavasti. Eli jos ei pääse niin sitten vaikka vaihtoehto ykkönen tai kolmonen ja yritys vuoden päästä uudestaan.
 
Kolmas vaihtoehto on maksaa oikealle yksityisopettajalle pianovalmennustunneista. Näin varmaan suurin osa muusikoiden lapsista etenee jo varhaisella iällä. Yksityisistä musiikkiopistoista näitä ja jotkut muskariopettajat myös tekee.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=220725