Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Åboensis
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Jazz-kitarat
Aika:25.10.2015 14:38
Kunnallisjäte: Keskustelua voisi muuten laajentaa vahvistimiinkin. Olen huomannut, että Jazzarit suosii myös transistorivahvistimia. Nämä Hendriksenin vahvistimet ilmeisesti jossain kulttisuosiossa:http://henriksenamplifiers.com/the-jazz-amp/
Sinänsä hauskaa, että nuo ovat siinä tonnin hintahaarukassa, kun yleensä butiikki-putkivahvareista voi joutua köyhtymään kolme kertaa enemmän.

 
No mutta, vahvaimeksi toki myös Epiluuri. Mulla on tällainen: http://www.epiphone.com/Products/Am … -Anniversary-Century-Amplifier.aspx
 
Hommasin nimenomaan jaskan soitteluun ja tuon jatsilootan kaveriksi. Uusiopainos ja kiinanihme tietenkin, mutta herättää aina (positiivista) huomiota. Vaimokin tykkäsi kun kannoin kotiin - kerrankin oli sisustuselementiksikin kelpaava soittorompe ;D.
 
Muutoin tosiaan jatsareilla tapaa usein olla noita transistoripelejä; Roland JC, Polytone, AER, Tech 21, Jazzkat, DV Mark... Itse olen käyttänyt melko hyvällä menestyksellä välillä myös tuota ZT amplifiersin Lunchboxia. Niin, ja sitten on ne vanhat Yamahat... Putkareista suosituin taitaa olla Fenderin Twin? Scofield taisi ainakin ennen soitella Voxin AC30:llä... Pääasia lienee useimmiten iso, puhdas soundi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=229605