Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Aktiivi kitaran jakin rutinat??
Aika:17.10.2015 23:23
Turifuzz: Hienoa, tämähän meni siis niinkuin piti ja kukaan ei enää revi hiuksia päästään. Sähkökitaran sähkötekniset ongelmat ovat usein juuri tätä luokkaa, mutta jostain syystä ei aina käy kokeneimpienkaan mielessä kysyä ensimmäisenä voiko joku ottaa kiinni kuumaan karvaan.
 
Ratkaisuksi ei siis tarvita muuta kuin eristystä kontaktien välille kuten hoksasitkin, kumma jos ei alunperin jakkia vaihtaessa hoksattu että oikosulku on noin lähellä.
 
Häiriönsuojauspulikasta tulee mieleen vain ferriitti. Jos tällaisesta on kyse niin naurahdan hieman. http://katalog.we-online.de/media/images/eisos/FeSAFB_pf2.jpg

 
Joo tuollainen ferriittipötkylä se juuri on. Sellainen on näemmä laitettu kaikkiin maajohtoihin siellä. Itse mietin ihan samaa, että miksiköhän jakin vaihdon yhteydessä ei korjaaja tuota hommaa hokannut. todennäköisesti kolvasi sen saman johdonkiinni sen kummempia miettimättä. Ehkä siinä joskus on tuunattu jotakin itse jolloin piuha on jätetty liian lyhyeksi ja ongelmaa ei oltu vaan honattu kun skitta kummiskin toi. Minusta vaan on jotenkin mukavempaa että se toimii rutisematta :-).
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=229104