Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:SnowCrow
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Onko järkeä mennä musiikkilukioon? Mitä kannattaisi tehdä? Help!
Aika:21.09.2015 17:16
Krisumuusikko: Ainut ongelmani tässä nyt on tämä: Haluaisin lukion lisäksi samalla myös ammatin ja urheiluakatemian, mutta Kuopion musiikkilinjalla en saa kumpaakaan! En saa kaksoistutkintoa, enkä urheiluakatemiaa. Tämän takia en ole musalukiosta niin innoissaan. Myös matka lukiolle olisi 60km suuntaansa.
 
Olisiko järkevämpi käydä ensin kaksoistutkinto amiskassa, saisin urheiluakatemian myös käytyä ja samalla suorittaisin tasosuoritukset konsalla? Saisin monta kärpästä yhdellä iskulla. Sen jälkeen vasta hakisin musiikin perustutkintoon?? Tuntuu että en halua mennä vain musiikin takia kouluun, josta ei edes valmistu ammattiin. Eri asia jos siihen saisi urheiluakatemian ja/tai kaksoistutkinnon.

 
Sulla ei oo kuule mitään kiirettä valmistua mihinkään ammattiin. Itse Kuopion musiikkilukion käyneenä en voi muuta kuin suositella sitä paikkaa. Vaikka nythän se muuttui taidelukioksi, mutta eiköhän siellä vielä ihan samanlainen meininki ole.
 
Mutta lukio kestää vain sen kolme vuotta, hyvin ehdit senkin jälkeen vielä opiskella ammatin tai vaikka kolme jos siltä tuntuu.
 
Ja tuosta matkasta, kyllähän sä voisit vaikka muuttaa Kuopioon johonkin opiskelijakämppään, mikäli porukkasi vain suostuvat.
 
Mutta itsehän sä päätöksen joudut tekemään. Mieti mitä oikeasti haluat tehdä ja tee valinnat sen mukaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=229234