Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:p130
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitaramuseot
Aika:21.09.2015 10:26   (muokattu 23.09.2015 09:10)
Osteri: Laitetaanpa tällainen aihe johon voitte lisäillä vaikkapa nyt ensisijaisesti Euroopassa sijaitsevia kitaramuseoita. Haku ei tuottanut aihetta olevan, joten täss on teille ny sellainen. Vaikka kitaranpuista onkin kiva vänkätä tekstimuotoisesti niin varmaan vaihteluksi sopii käydä niitä myös katsomassa museoissa, jos vaikka olisivat vintagea väärällään.
 
Aloitukseksi ruåtsalainen Guitars - The Museum Vasagatan 18-20, Umeå
http://www.guitarsthemuseum.com/
 
Tuohan on aikalailla sopivan matkan päässä Suomestakin, kuka nyt sitten milläkin laitteella sinne suunnistaa vaikka kesäretkellä. Jos joku on jo käynyt niin laittakaahan kommenttia. Näytteillä on yli 300 kitaraa.
 
Olkaapa hyvät.

 
Hillitön paikka on Guitars - The Museum. Ihmeteltävää koko päiväksi, ainoa "miinus" on että parhaat romut olivat jo ensimmäisessä salissa. 1960 Les Paulin ja parin 50-lukuisen Flying V:n jälkeen ei mikään oikein tuntunut millekään. Plussan puolelle meni havainto etteivät museoidut kitaratkaan olleet kaikki täydellisiä. Omien vintageromujen pikkupuutteet eivät enää niin haittaa kun isoilla pojilla on samanlaisia.
 
Helppo kesäreissu oli. Autolla Torniosta rajan yli, Luulajassa yötä josta Uumajaan ja seuraavana aamuna lautalla Vaasaan.
 
e: Mukavan pitkän keskustelun soittokamoista kävin toisen omistajan kanssa kierroksen lopuksi. Sain myös kokeilla '57 Telecasteria jolla ukko soitteli.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=229236