Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hellureiii
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Jackson RR Pro Rhoads
Aika:18.09.2015 00:39
heviäijä: Itse omistan rrt-3:n. Lisää mietteitäni kyseisestä kepistä voi tsekata lukaisemalla artikkelini. (Löytyy jäsenkuvauksesta.) Kaula on ohut ja nopea soittoinen. Leveys noissa vaihtelee. Omassani 44mm. Jos kitarassa on MG nimi. (Vaikkapa RRTMG tai RRXMG) niin kaulan mitat taitaa olla samat. Katso googlesta jos epäilyttää.
 
Lukasin juuri tuon artikkelin ja mainitsit siinä tuosta kaulan maali ja öljypinnan rajauksessa olevasta sävyerosta. Niin hetken aikaa omistamassani uudessa viime viimevuoden mallin Soloistissa (jossa oli se liian paksu kaula miulle) niin siinä oli täsmälleen sama homma. Ei tosiaan tuntunut pinnassa mitään eroa, mutta värisävyssä kyllä.
 
Tuo vaalea RRt-3 on kyllä ainankin kuvista katsellen todellinen helmi. Floikkaa ehkä kuitenkin tuohon leadikitaraani haen. Vaikkei se välttämättömyys ole, koska niihin jutttuihin miulla löytyy kyllä pari ibanezia, mutta mutta...:D
 
Sitten tämä MG malli http://jacksonguitars.com/guitars/r … oads-ebony-fingerboard-satin-black/
 
Niin tuossa olis myös floikan lisäksi nuo aktiivitkin, mutta tehdäänkö tuota enää kun ei sitä enää ole t-kaupassakaan eikä googlaamalla tunnu muutenkaan olevan missään. Tuossa siis olisi ilmeisesti sitä ohuempaa samaa profiilia kuin tuossa RRT mallissa? Jos muuten ei ole vaivaa, niin kehtaatko mitalla tsekkaa mitä se paksuus ois milleissa tuossa sinun RR:ssäsi? Tästä olisi suuresti apua :)
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=229199