Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:eetuss
Alue:Livetoiminta
Aihe:Usvaa kattoon
Aika:14.09.2015 18:45
Tämä on aika lähellä omaa pähkäilyä itseasiassa. Ei tuohon nyt oikein muuta voi sanoa asiakkaalle, kuin mihin Jassekin viittasi - pistäkää notski sinne ja toivokaa parasta.
 
Menee aivo solmuun jos edes miettii mihin tuonne sen hazeri/savukoneen laittais. Jos sen saa pysymään lämpimänä, seuraava ongelma on kosteus, joka on aina yhtä ihanaa.
 

 
Sami_T: Nyt vedän sitten tän seuraavan _aivan_ hatusta:
 
Savulla (ja hazella) on sellanen taipumus että kun se jäähtyy niin ne partikkelit (tai whatever) mistä se "savu" koostuu muuttuu ilmaa raskaammaks ja se koko hoito valahtaa välittömästi lattiatasoon. Tavallisesta savukoneesta saa eräänlaisen raskassavukoneen kun sen savun tuuttaa hiilihappojää-ämpärin läpi. Vastaavasti jos sen savun lämmittää riittävästi niin se nousee kattoon mutta ymmärrettävistä syistä se (riittävästi) lämmitetty savu yhdistettynä esiintyjiin/yleisöön ei tunnu kauheen hyvältä idealta.
 
Jos haluu savun pyörimään kylmän kämpän kattoon niin noin niinku äkkiä lähtisin lähestymään tota sitä kautta että se savu ei nouse lattiasta ylös vaan laskeutuu katosta alas ja haluttuun korkeuteen duunataan ilmapatja mikä pitää sen savun siellä katonrajassa. Sama periaate siis kuin silloin kun baarissa vedettiin röökiä sisällä niin baaritiskeillä oli sellasia suorakaiteen muotosia röörejä missä oli pieniä reikiä vieri vieressä ja ne puhalsi suoraan ylöspäin ja piti sen röökinsavun pois baaritiskin takaa.
 
Se nyt on selvää että tollanen ilmapatja ei toimi jos se savustettava alue on kovin iso. Toinen pikku murhe mikä tulee heti seuraavana on se että jos sulla on lumesta tehty kämppä niin mihin sen savukoneen saa lähelle ja riittävän lämpimään että se toimii.
 
Jaha ja nyt se takki...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=228996