Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gabe
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Oletteko ihan terveitä sen kamarunkkauksenne kanssa?
Aika:01.09.2015 18:40   (muokattu 01.09.2015 18:52)
Tsugu Way: Alkaa lähtä kyllä tää homma jo käsistä kokonaan. Tämän hetkisten soittokamojen piti olla 100% varmasti pitopelejä ja lopullisia. Mitään en enää tarvi. Eipä menny kuitenkaan kauaa, kun nyt jo himokkaasti tutkin Ruokankaan, Amfisoundin sivuja ja suunnittelen omaa lopullista(?) custom-kitaraa. Tätä teen aamusta iltaan. Samaan aikaan kyttään toria kuin joku vähämielinen. Luulenko tekeväni sieltä jonkun superlöydön. M.netissä käyn 20-30 kertaa päivässä. Ei kait siinä ois mitään, jos ois pätäkkää millä ostaa. Mutta kun ei ole - niin mitähän järkeä tässä kuolata kitaroita aamusta iltaan. Aikuisviihdettä kytätenkin aika kuluisi ehkä järkevämmin?
 
Nyt on pahentunu jo homma siten, että olen alkanut kyttäämään muiden m.netin käyttäjien profiileista kitaroita (jotka ei ole edes myynnissä). Tunnustan, että viimeaikojen himotuksen kohteena ovat olleet gaben Mojo Esquire ja Lavaamon Amfi flygari. Järkyttävän kauniita kitaroita molemmat. Ostaisin jos olisivat myynnissä ja olisi hilloa ;-)
 
Onko muilla samankaltaista oirehdintaa tai ongelmaa?

 
Tupakkamies on tupakkamies. :D Tunnistan kuvauksesta itseni vuosi sitten. Olen huomannut omalla kohdallani sen että tämän kaltainen oirehdinta kielii yleensä jostain, itselläni yleensä joko ostohousut ovat jääneet jalkaan edellisten hankintojen jäljiltä taikka sitten joku palanen ei ole sitten kuitenkaan loksahtanut ihan kohdilleen vaikka alkuun niin luulikin.
 
Minulla oli oikeastaan tämä edeltävä vuosi kaikkein ratkaisevin itselleni täydellisten kamppeiden löytymiseen, palanen kerrallaan loksahteli enemmän kuin tyydyttävästi kohdilleen. Tässä välissä soittotilan muutokset vaikuttivat kyllä noiden kamojenkin liikkumiseen aika paljon. Viisi vuotta sitten bänditoiminta hiipui ja oli muutenkin älyttömästi kiireitä, joten jäin soittelemaan kotiin. Yritin pitkään löytää sopivia kamppeita joilla olisin saanut kerrostaloasunnossa saman fiiliksen kuin treeniksellä (ei onnistu). Lopulta kyllästyin ja hommasin itselleni kulman treenikseltä, ja kavereidenkin kanssa tulee soiteltua vähän enemmän kuin viime vuosina. Nyt jälkeen päin tarksteltuna huomaan että ne kamppeet joihin päädyin ovat pitkälti samanlaisia kuin ne millä soittelin viisi vuotta sitten ennen ennen kamarumbaa. :D Eli ei se ruoho loppujen lopuksi ollutkaan vihreämpää aidan toisella puolella, mutta onpa nyt katsottu sekin. Ja ovatpa nuo nykyiset kamppeet sentään niin hyviä kuin voin vain toivoakin, eli ei se kamarumba ihan hukkaan lopulta mennyt. Opinpa paljon omasta maustani. Mojo/Navi + Swart/Fargen tarjoilevat sellaisen paletin erilaisia soundeja että se on kyllä pelkästään minusta kiinni jos ei toimi. Oma gasittelu on edellisten tultua taloon vähentynyt todella minimiin. Toriakaan en ole selannyt moneen kuukauteen, ja täälläkin tulee käytyä yhä harvemmin päivän mittaan. Enemmän aikaa on tullut vietettyä treeniksellä. :) Jotain pientä rompetta nyt on aina ostoslistalla mutta eipä mikään nyt sen kummemmin mieltä riivaa.
 
Eli mietintämyssyyn:
 
-Eikö joku palanen kuitenkaan loksahtanut kohdilleen, jos ei niin mikä mättää.
 
-Tekeekö mieli ostella vain ostamisen riemusta.
 
-Millainen se sinun täydellinen kitarasi olisi?
 
Jos tällaisesta kohtalotoverin mietelmästä nyt oli yhtään apua. :) Mojo ei valitettavasti ole menossa torille, mutta kokeilemaan saa toki tulla.. ja voin toki ottaa mukaan Ouluun kun taas siellä päin liikun. Jos innostut niin siitä kun lyöt Juhan tilille rontti neljä tonnia niin eiköhän se samanlaisen tee sullekin. ;)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=229041