Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mr. Speed
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Shure 57 rock-demoiluun
Aika:19.08.2015 20:56
Entropia666: Eiku mä aattelin reenata tulevaa rundia varten tässä nyt.
 
No joo, ois pitäny laittaa että henk.koht. en allekirjoita omiin kokemuksiin perustuen. Oli meikä blackletterin tasolla tai ei, mutta ainakin kunnollisen soundin sain kaivettua molemmille lätyille. Kritiikistä natisemisesta jätän ohjeet tähän: https://fstoppers.com/critiques/why … -should-ignore-most-criticism-71311

 
Hyvä homma. Blackletterin demo ei oikein palvele tätä ketjua, koska sen soundissa ei ole SM57:aa. Paska se soundi on, mutta se ei tainnukkaan johtua mikityksestä. Ihan niinkun olisit sen varjolla yrittänyt jotenkin tyhjentää mun kommenttia, joka ei edes liittynyt mitenkään soundiin, vaan kykyyn ottaa vastaan kritiikkiä.
 
Ei mun tarvi lukea netistä ohjeita kritiikin vastaanottamista varten. Mä osaan käsitellä sen ihan itse, tai jos olen kritiikin esittäjän kanssa eri mieltä, niin keskustelen asiasta. Kannattaa sunki opetella se, niin elämästä tulee helpompaa oma käsitys voi avartua. Kans harrastelijoilta voi tulla kullan arvosia huomiota, koska suurin osa musaa kuuntelevista ihmisistä on just harrastelijoita. Usein ne ei myöskään suhtaudu liian analyyttisesti hommiin. Kun ymmärtää, että kritiikki koskee tuotosta eikä sinua, niin se on helpompi käsitellä.
 
Mitä dadaan tulee, niin kannattaa kans peilata saamiaan vastauksia ehkä siihen, että mitä on mahdollisesti tullut sanottua pohjustukseksi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=228893