Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Zen-M
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Tampere Rock Academy hakee uusia bändejä!
Aika:19.08.2015 12:50
Tampere Rock Academy etsii neljää paikallista bändiä kaksi vuotta kestävään bändiohjelmaan. Valituille bändeille tarjotaan studioaikaa, promokuvat ja musiikkivideo, sekä musiikkiaiheisia klinikoita alan ammattilaisilta.
 
Rock Academy on nimestään huolimatta avoin kaikille musiikkigenreille, kunhan bändit esittävät alkuperäistä materiaalia (ei cover-kappaleita). Yläikäraja bändien jäsenille on 29 vuotta. Academyn tarjoamat palvelut ovat bändeille ilmaista ja vapaaehtoista, mutta bändeiltä vaaditaan aktiivista osallistumista ja sitoutumista.
 
Haku bändiohjelmaan tapahtuu syksyllä järjestettävien katselmusten kautta. Katselmukset järjestetään Monitoimitalo 13:n Stagella.
 
Syksyn katselmuspäivät:
 
ke 23.9. (Monitoimitalo 13)
ke 21.10. (Monitoimitalo 13)
ke 18.11. (Monitoimitalo 13)
ke 16.12. (tapahtumapaikka vahvistetaan myöhemmin)
 
Katselmuksissa jokaiselle bändille on varattu 15min esiintymisaikaa. Paikalla on Tampere Rock Academy -raati, joka arvioi bändien esitykset. Kaikki bändit saavat jälkikäteen kirjallisen palautteen omasta esityksestään.
 
Viimeisen katselmusten jälkeen raati kokoontuu ja tekee valinnat uusista Tampere Rock Academy bändeistä. Bändeille ilmoitetaan valinnasta vuodenvaihteessa ja kickoff-tapahtuma uusille bändeille pidetään tammikuussa 2016.
 
Lähetä hakemus bändikatselmukseen ja kysymykset osoitteeseen: juho.jarvensivu(a)tampere.fi
 
Sisällytä hakemukseen seuraavat tiedot:
 
- Linkki bändin musiikkiin
- Bändin lyhyt kuvausteksti
- Bändin yhteystiedot
- Toive katselmuspäivästä
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=228905