Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:_OKe_
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fender custom shop tilaus
Aika:16.08.2015 04:58
Terve.
Olisin kysellyt onko ketään tilannut "itse suunniteltua" Fender custom shop kitaraa?
Itse olisin kiinnostunut tällaisen tilaamaan, jonkin kuukauden kuluttua. Suomessa käsittääkseni pelkästään dlxmusic:n kautta tilauksen voi tehdä.
Kiinnostaisi tietää mm. Toimitusaika tilauksesta ja vähän hinnoittelusta.
Fenderin omilta sivuilta kyllä löysin tämän täytettävän kaavakkeen hinnoilla, ainoastaan pelkkä bodyn muoto maksaa 3550$ plus mikit sun muut, Kun taas jos ostaa musaliikkestä CS kitaran niin hinta voi vaihdella ~2300-6000€.
Jos kitara on liian erikoinen tai joku kohta vaatii erityisen teon, esim. kaulan paksuus, jos joku muu kuin perus valikoimista oleva kaula ei käy niin tulee Master builder lisä 500$ ja jos koko kitara tulee tästä johtuen maalauksen tai jonkin muun takia Master Builder:ta niin hintaa tulee 2400$ lisää.
Lähinnä siis että pitääkö tuo fenderin oma kaavake paikkansa hinnoissa versus liikkeen hintoihin valmiista CS tuotteesta vai ei, ja jos joku on tilannut onko ollut sen väärti ja vähän kokemuksia tilaus vaiheesta, tehdäänkö kitarasta joku mallinnus jo Suomessa paperille ja lähetetään speksien ja "kuvan" kera Amerikkaan vai pelkästään speksien kanssa? Olisi kiva kuulla kokemuksia.
Muunkinlainen keskustelu tästä asiasta on myös sallittu ja tervetullutta.
Kiitos jo etukäteen vastauksista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=228872