Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:RaskasMielinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Epiphone Les Paul Rosso Corsa
Aika:01.08.2015 08:38
nabaloo: Tuli itselle myös mieleen, että olisiko kuitenkin kannattavampi sijoitus, jos sijoittaisi soittimeen muutaman satasen lisää, ja hankkisi ihan oikean Gibsonin, eli LP Studio mallin? Vai onko parempi ostaa ns. high end Tokai tai Epiphone kuin low end Gibson? Sivistäkääpä vielä kokeneemmat konkarit tässä asiassa. Olisihan se kuitenkin hienoa kun skitan lavassa lukee ihan ihan oikeasti Gibson.
 
Niin tai näin, niin suosittelen ostamaan käytetyn: saat paremman soittimen ja rahasi suurin piirtein takaisin, kun kuitenkin jossakin vaiheessa haluat taas vaihtelua. Jos kokemusta kitaran valitsemisesta/tarkastamisesta ei juuri ole, niin kiinnitä huomiota vain niihin ilmoituksiin, joissa väitetään myytävän kitaran olevan lähes uuden veroisessa kunnossa ja hyvissä säädöissä.
 
Jos se mitä lavassa lukee, motivoi sinua soittamaan enemmän ja paremmin sekä antaa sinulle enemmän iloa, niin ilman muuta. Etenkien edullisempien Gibsoneiden kohdalla suosittelen enhdottomasti käytettyjä yksilöitä muutaman vuoden takaa. Uusien low end -mallien laatu ei vakuuttanaut ainakaan minua, kun satuin hipelöimään niitä Vantaan F-musiikissa. Joukossa oli hyviäkin, mutta jo ihan silmin havaittava vaihtelukin oli todella huomattavaa. :(
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=228683