Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Livetoiminta
Aihe:Aktiivi PA kahdelle erilaiselle kokoonpanolle
Aika:30.07.2015 17:12
CheRoberto: Tarvitsisin viisampien mielipidettä aktiivi PA-setin hankkimisessa. Haussa on siis aktiivi PA kahden hyvin erilaisen kokoonpanon käyttöön. Toinen kokoonpano on neljä naislaulajaa sähköpianolla varustettuna ja toinen pop/rock trio jossa kaksi sähkökitaraa, sähköbasso ja rummut tietokoneelta sekä kolme laulua. Tavoitteena mahdollisimman helposti roudattava setti, jossa kuitenkin mökää riittäisi max. 200 ihmisen tapahtumiin, mieluusti siten, että edes bassokaappia ei tarvittaisi lavalla. Budjetti n. 1000-1500€, mielellään kuitenkin alle 1200€. Mikseri löytyy eli haussa pelkät kaapit.
 
.

 
Hmmm... toi naiskvartetti pärjää ihan mainiosti pelkillä laulukaapeilla, jotka voi periaatteessa olla noista mitkä vaan. Stressiklubini veti aikanaan monta vuotta noilla 310:llä eikä äänenpaineesta ollu koskaan työväentalo- kokoluokan keikoilla puutetta. Eikä äänenlaadussa ollu moittimista, tai sanotaanko näin, että kun ne hankittiin niin siihen maailmanaikaan selkeästi paremmat olivat sit myös vähintään tuplasti hintavammat.
 
Mut ton rokkitrion kanssa pelkillä laulukaapeilla tulee hyvin äkkiä ikävä äitiä ja subbaria. Etenkin jos rummut on sähköiset ja on toiveissa olla ilman bassostyrkkaa lavalla.
Kun rummut on äänettömät, niin niit saa vahvistaa vallan perhanasti ennenkuin vastaavat äänenpaineeltaan mikittämätöntä akustista settiä ja baarikeikoilla ny yleensä viel bassari ja virveli on mikitetty. Ja kun ei luomuääntä ole lainkaan, niin pelkistä laulukaapeista tulevat sähkö/konerummut kuulostavat lähinnä vanhan casion rytmikoneelta.
 
Mut hanki ny ensin ne laulukaapit. Saman sarjan subin voit hankkia sitten kun toteat saman.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=228675