Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pappasfin
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Roland cube 40 & 80xl
Aika:29.07.2015 18:52
Tuoppi99: Juu elikkä oon vähäsen uuden vahvistimen laittamista suunnitellu. Entinen on Fendering g-dec jr. 5 vuotta olen soittanut ja soittelen ihan omassa huoneessa joskus joitain pieniä esiintymisiä. Joten etsiskelen semmosta perus hyvää kotiinkin sopivaa vahvistinta. Oon vähän katsellut kyseisiä Rolandeja. Kuulisin mieluusti kokemuksia vahvistimista. Kertokaa omia mielipiteitänne hyvistä ja huonoista puolista. Ekstrana vielä sellainen, että olisiko jollakin minkäänlaista käsitystä siitä voisiko kyseiset Rolandit sopia hyvin Esp ltd ec-1000 kitaran kanssa soitteluun jossa on paikalla Seymour duncanin jb ja 59 mikit sillä sellaisen kitaran olen hommaamassa myös :).
 
En näe mitään syytä miksi ei Esp Ltd EC-1000 sopisi Rolandin kaveriksi, samoin vaikka päätyisit johonkin muuhunkin vahvistimeen.
 
Jos ite tykkäät noiden soundimaailmasta niin sehän on pääasia.
 
Mulla on joskus ollut Rolandin Cube 30X ja ihan kiva laite se oli ja tarpeeksi monipuolinen soundimaailmaltaan eli soitteli laidasta laitaan, luulis, että nuo sun mainitsemat Rolandit ajaa asiansa ihan tarpeeksi hyvin, tärkeintä on se että ite tykkäät siitä mitä ostat ja se vastaa sun tarpeita.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=228669