Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pappasfin
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mielipiteitä feikki Gibsoneista, Chibsoneista
Aika:16.07.2015 00:13
En tykkää näistä tuoteväärennöksistä ja ite en niitä osta.
Enkä tiedä yhtäkään kovinkaan tunnettua kitaristia Suomessa enkä muuallakaan, jotka oikeasti niillä sitten soittais keikoillaan, ei ole ainakaan silmiin osunut.
 
Mun mielestä tälläisten tuoteväärennösten ostaminen edes kokeilumielessä ei ole oikein kun sillä tukee sitä tuoteväärentäjän liiketoimintaa, joka ei kunnioita kansainvälisiä sopimuksia tai hyvän rehellisen liiketoiminnan periaatteita.
 
Ihan tarpeeksi jo tuetaan muutenkin valmistusta tietyissä maissa ja samalla aiheutetaan työttömyyttä täällä Suomessa sekä EU:ssa, ei tähän enää kaivattaisi näitä tuoteväärennöksiä, jota erään tutkimuksen arvion mukaan on Kiinankin tuotannosta todella paljon.
 
Jo pelkästään se, että toimitaan epärehellisesti ja vastoin lakeja on huono asia puhumattakaan siitä vaikutuksesta mikä tällä tuoteväärennöksellä aiheutetaan rehelliselle liiketoiminnalle niin valmistajien kuin myös myyjienkin ym. oheisliiketoimintojenkin alalla työskenteleville ihmisille.
 
Ja kun puhutaan ongelman laajuudesta niin kyse ei ole mistään pikku rahasta vaan satojen miljardien luokan tuoteväärennös liiketoiminnasta, jonka avulla sitten otetaan jalansijaa myös ns. rehellisestä bisneksestä kun on tuoteväärentäjillä massia ostaa rehellisia toimijoita pois markkinoilta.
 
Ongelma on iso ja paha ja itse en suostu tätä tukemaan missään muodossa ja enkä ainakaan tietoisesti (ikävää kyllä mm. Elektroniikassa on komponenteja / osia, joista ei vain yksinkertaisesti voi tietää mistä ne tulee ja siellä myös on näitä tuoteväärennöksiä, niitä on ihan joka paikassa lähtien Fiskarsin saksista, vaatteista jne.
 
Varmaankin tästä tuli mun mielipide selvästi esille ;D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=228517