Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tuomo_
Alue:Kilpailut
Aihe:Divariskaba 234 äänestys
Aika:11.07.2015 21:38
Nyt laitoin joukkoon myös kriittistä kommenttia. Tämä on vain minulle nopeasti muodostunut mielikuva ja näkemys. Toivottavasti kukaan ei ota nokilleen. Kaikista vedoista löysin nautittavaa kuultavaa. Näin voinen tehdä, koska taso on parantunut huomattavasti viimeisen puolentoista vuoden aikana.
 
1p Vesa423: Hyvä soundi. Paljon hyviä aihioita. Nyansseja riittävästi. Kokonaisuus pysyi kasassa. Ehkä em. asioihin liika keskittymisen takia syvempi kertomus jäi tavoittamatta.
 
1p tjj2000: Hidas molliblues on vaikea laji. Vähän oli sekava lähestymistapa. Soundi kuulosti sen vuoksi suttuiselta. Tunnetta oli kyllä pelissä ja se on aina hyvä. Maltti on näissä kappaleissa valttia.
 
korvaoo: Paljon hyviä aineksia. Alku syöksyi päälle ja herätti kuulijan. Sitten vähän timehäikkää joissakin lickeissä. Välillä äänissä joitakin epätarkkuuksia. Kokonaisuudessaan kuitenkin loistavaa kehitystä korvalta verrattuna ekoihin skaboihin. Uutteruus palkitaan.
 
1p EJ650: Alku meni miettiessä, mitä vetelisi. Mollifiilis oli kyllä hyvin tavoitettu. Joitakin kummallisia ääniä, mutta loppua kohden selkeni ja sitten soittaja sai kiinni taustasta.
 
1p Urmas Potkuri: Strato soi stratosti, malttia oli hyvin alun jälkeen, jossa oli vähän yrittämisen makua. Välillä Urmas oli tiukasti etenemässä kohti molliblyysin saloja, toisinaan ote herpaantui. Sellaistahan se elämä on.
 
1p Jerry_Jones: Vähän alku toisteli fraaseiltaan itseään ja tarina oli hukassa. Tokalla kiepillä oli jo vapautuneempi ote ja soitto liukui hyvin loppuun. soundista pidin, varsinkin alakielet soivat makoisasti.
 
1p Karik: Alun fraasi kompuroi, tässäkin tarinaa haettiin ja vaikeuksia oli saada siitä kiinni. Tokalla kiepillä jo ideaa alkoi pukata. Sieltä löytyi surullisen lämpimiä ääniä. Aitoa mollisellaista.
 
Gary field: Vähän löysiä sointuvetoja alussa. Toisen kiepin puolenvälin rytmiikasta pidin. Oman tarinan hahmottuminen jäi vaiheeseen. Tää on vaikee laji.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=228463