Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Belttaaja
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Tilu&Lilu Kitasankari 2015 -kisan deadline 30.8.!
Aika:09.07.2015 16:41   (muokattu 09.07.2015 19:57)
Edit typo: Kitarasankari, ei Kitasankari :D
 
Arvoisat kepittäjät!
 
Elävän musiikin yhdistys Soittakaa Paranoid ry järjestää yhteistyössä muun muassa Muusikoiden.netin, Radio Rockin ja Musamaailman kanssa Tilu&Lilu Kitarasankari 2015 -kilpailun. Tilutuskilpailu on avoin kaikille täysi-ikäisille kitaristeille, ja sen tuomariksi on varmistunut Battle Beastin ex-kitaristi Anton Kabanen. Oheisella videolla Kabanen näyttää mallia tilutukseen ja kertoo, millaista kitarasankaria tässä etsitään: https://www.youtube.com/watch?v=qJukIgQxSaM
 
Kilpailuun voi osallistua kuvaamalla itsestään minuutin mittaisen tilutusvideon 30.8. mennessä. Tarkemmat ohjeet ja osallistumislomake löytyvät kisan nettisivulta www.tilulilu.com. Seuraa myös FB-sivua facebook.com/tiluttajat, niin pysyt ajan tasalla tapahtumista.
 
Videoiden perusteella valitut tiluttajat pääsevät esittelemään taitojaan monisatapäisen live-yleisön eteen Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa perjantaina 9.10.2015. Semifinaalin kaksi parasta ottaa yhteen kaksintaistelussa samana iltana. Tilutuskisan finaali järjestetään media-alan bändikilpailun Journalistirockin yhteydessä.
 
www.tilulilu.com
www.facebook.com/tiluttajat
www.facebook.com/journalistirock
Twitter: @journalistirock / Instagram: Journalistirock
 
(Tälle keskusteluaiheelle on ylläpidon lupa.)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=228452