Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jake24-25
Alue:Bassot
Aihe:Vahvistin Roland Cube 60 XL Bass hajosi- kannattaako korjauttaa?
Aika:07.07.2015 22:10
basisti1971: Moi.
 

 
Kuten Marko tuossa yllä mainitsee, vikaa voisi kenties hieman etukäteen koittaa haarukoidakin jos haluaa luultavimmin parin sadan huoltolaskua edes hivenen yrittää pienentää.
 
Sulla on siinä combossa toki muitakin sisäänmenoja ja ulostuloja joista voi diagnosoida tarkemmin eri asteiden toimintaa koteloa avaamatta.
 
Toki, jos raha ei ole ongelma mutta DIY diagnosointi on, merkkihuoltoon vaan.
 
Saattavat toki tehdä yhden tunnin veloituksellakin, noin satasella, jos menee factory-resetillä, kuten niin moni vikapäistynyt digi-Ruuland.
 
EDIT: http://www.roland.fi/support/knowledge_base/201970599
 

 
T:Samuli

 
Hyvä pointti. Nyt kokeilin yllä ehdotetuilla tavalla eli kokeilin kuulokkeilla ja hyvin toimi eli ei rätinää tai ulinaa.
 
Sitä isoa laskua tässä kokoajan olen pelännytkin. Itselläni ei ole teknistä asiantuntemusta alkaa korjaamaan moisia laitteita joten joudun viemään vahvistimen huoltoon ainakin arvioitavaksi mikä on vialla ja paljonko maksaa korjata. Nyt on siis todennäköisesti selvinnyt että vika ei ole vahvistimessa vaan jossain muualla. Se tieto ehkä pienentää mahdollista tulevaa laskua hieman kun voi kertoa heille että kuulokeliitännässä toimii ja heidän ei tarvitse sitä tsekata.
 
Olisi hyvä jos menisi tuohon satasen haarukkaan jonka olisin valmis maksamaankin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=228427