Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kellohelma
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Rumpalin äiti kaipailee kipeästi apua!
Aika:26.06.2015 17:17
jabajee: Äitinä ja luultavasti rumpujen maksajanakin, kannattaa huomioida sellainenkin pointti, että rumpuharrastus saattaa iän myötä lopahtaa, jolloin ostetuista kamoista voikin tulla tarve hankkiutua eroon. Toki innostus voi myöskin kasvaa, jolloin tulee tarve hankkia vieläkin paremmat kamat. Molemmissa tapauksissa olisi varmasti kiva, että aiemmin kalliilla hankitut kamat saa myytyä ja ettei ne ole muuttuneet ihan arvottomiksi.
 
1400€ on mahdollista saada ihan uudet keskitason soittokamat, joista saattaa myydessä saada ehkä vain puolet uusien arvosta. Samalla rahalla saattaa saada ammattitason kamat, jotka eivät juurikaan menetä arvoaan mikäli tulee tarve myydä ne ja palvelevat tarvittaessa vaikka loppuelämän, jos soittointoa riittää.
 
Käytettyjen ostaminen vaatii toki aikaa, vaivaa ja asiantuntemusta. Eikä ihan kaikkia kamoja saa välttämättä ostettua kerralla eikä samasta paikasta. Siitä huolimatta se on usein järkevämpää ja palkitsevampaa, kuin uusien osto yhdellä kerralla. Ehdottomasti pitää kuitenkin tietää mitä tekee, jos siihen ryhtyy.

 
Voi kun tietäiski, niin olis paljon helpompaa. Onkohan ainoa oikea vaihtoehto ostaa tuo uusi setti sitten.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=228326