Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ÄrGee
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ibanez rg721
Aika:09.06.2015 22:07
tender.insanity: Mulla on kaksi Indonesian Ibanezia. Halpa RGR421 ja kalliimpi RG927. Kummissakaan ei valittamista mikkien vaihdon jälkeen. Oikein mainioita pelejä.
 
Toista on Indonesian Squier, jossa parantamisen varaa on vaikka missä.

 
Ostin uutena SIR70FD mallisen Iban ja sanomista oli nauhanpäissä, koska ne näyttivät ja tuntuivat siltä että joku oli vetänyt niihin 120:llä hiomapaperilla viimeistelyt. Tallan pinnoitus lähti kulumaan muutaman kuukauden jälkeen käden hinkatessa siihen. Jakin ympäristö sisältä päin oli maalattu huonosti, ja kaula oli epävakaa, en tiedä johtuiko uudehkosta kitarasta jonka puut eivät olleet kuivuneet vai mikä siinä oli... Tietysti nuo ovat joillekin täysin mitäänsanomattomia pikkuvirheitä.
 
Tällä hetkellä kädessä on korealainen RG321, joka on sitä parempi kaikin puolin, tosin surkeat vakiomikrofonit paikoillaan. Yksilöitähän nekin ovat, ilmeisesti tasalaatuisuudesta pitää oikeasti maksaa enemmän. Japanin tekeleitä ei ole vielä omistuksessa ollut.
 
Mikkien, satulan ja virittimien vaihdolla sekä nauhojen hionnalla tappavat ja pesevät monet kalliimmat kitarat ;) Tai voi olla että kolmea jälkimmäistä ei edes tarvita.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=228152