Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:saastara
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:80-luvun studiojuttuja
Aika:02.06.2015 15:52   (muokattu 02.06.2015 16:13)
Vaikka kasarilla onkin toki monia tunnistettavia, ja nykyestetiikan valossa melko humoristisia tuotannollisia ratkaisuja, musta tuntuu, että jengi unohtaa aina yhden oleellisen jutun; henkilöstä riippuen kasaria kritisoidaan / kehutaan ja vihataan / rakastetaan ennen kaikkea estetiikan takia. Siellä sen vetyperoksidin ja pöyristyttävän kitchien ratkaisujen alla on kuitenkin roppakaupalla ihan käsittämättömän hienoa biisinkirjoitusta, muusikkoutta ja omaleimaista rohkeutta. Piirteitä joita nykyään on populaarimusiikista äärimmäisen haastavaa löytää.
 
Yksi itselle hieno piirre kasarikamassa on myös aivan järjetön pöyhkeys ja piittaamattomuus konventioista. Ei kenelläkään ole nykyään pokkaa käyttää semmoisia syna- tai rumpusoundeja tai yhtä törkeitä musiikillisia ratkaisuja. Jos on, se tehdään hipsterihengessä vähän ironisesti. Itse uskon kaiken tän hienouden puuttumisen selittyvän sillä, että jengi vetää aivan liian vähän kolaa nykyään.
 
Monet kokee, että kasari oli jokin pimeä aika mistä on luojan kiitos jo sivistytty ohi, mutta valitettavasti ne ihmiset elää itsepetoksessa. Me eletään nyt sitä pimeää keskiaikaa, Kasari oli Rooma ja renessanssi on vielä kaukana. Tervetuloa ja nauttikaa kynttilänvalosta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=228067