Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitaran stopparin kierreholkin kiinnitys??
Aika:02.06.2015 11:53
iec: Hemmetin Michael Monoroe kun soitteli telkkarissa sitä huuliharppuaan. Meinaa alkaa hieman gasittamaan myös mulla. Pitäisköhän ostaa Thomannilta joku huuliharppusetti halvalla... Kun ei sitä kuitenkaan osaa ostaa sellaista mikä on samassa sävellajissa just sen biisin kanssa mitä bändi keksii alkaa soittamaan. Toisaalta pitäisköhän ajatella perheen hermoja ja jättää kuitenkin ostamatta. No ehkä ennemmin silti huuliharppu kuin viulu :)
 
-iec

 
Ha ha, mulle tuli jo perheeltä noottia että treenata sopii sitten kun ketään ei ole himassa:-D. Se on yllättävän haastava ja yllättävän monipuolinen ja ilmaisuvoimainen soitin. Siihen jää helposti koukkuun;-).
 
Niin ja kiitos kommenteista. Olen pikkuisen turannut kitaroiden kanssa, mutta en osaa tehdä kunnolla joten annan sellaisen tehdä joka osaa. En ole ollut kovin hanakka myymään kitaroita, mutta pitäisi varmaan hiljalleen opetella, mun on vaan niin vaikea luopua näistä. Mulla olisi yksi kitara josta voisin periaatteessa luopua muuten, mutta kun olen saanut sen lahjaksi, niin ei oikein voi.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=228037